Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdrav vsem! Živjo Ty tudi jaz sem en izmed začetnic saj je to moj drugi teden.Malo mi uspeva saj sem jih izgubila 5 kg. Upam da mi bo še naprej šlo dobro, čeprav imam večkrat kakšno krizo.Sicer pa veliko uspeha tebi in vem ostalim, ki poskušajo izgubiti kakšen kilogram. L.p. irenca gr.
Srečno vsem začetnicam(ponovnim in novim). Če ni motivacije, preberite današnjo ONO. Kristalka
Hvala za lepe želje, upam da pojde tudi meni dobro. 5kg je za začetek zelo uredu. Srečno Irenca ty
Zdravo! Zanima me, koliko vas je danes (in jutri) na vodi? Ty, seveda se slišimo za jedilnike, jaz jutri popoldne planiram testenine z baziliko. Lp Anetta
Pozdravljena Anetta! jast mam jutre kot drugi dan na jedilniku riž, pa ga bom naredila z isto omako kot ti. kaj si pa drugače počela? Jz sem šla na tek. Se počutim kar ured. LP ty
Pozdravljena Anetta! jast mam jutre kot drugi dan na jedilniku riž, pa ga bom naredila z isto omako kot ti. kaj si pa drugače počela? Jz sem šla na tek. Se počutim kar ured. LP ty
Dobro jutro vsem! Tudi jaz sem šla včeraj zvečer na sprehod in tek (kombiniram ker nisem v ne vem kako dobri kondiciji) in sem še vedno na vodi, počutje pa je kar v redu. Šibam, ker me čaka veliko dela. Na slišanje zvečer. Anetta
Hojla! Vsem začetnicam želim veliko sreče in uspeha pri izgubljanju kilogramov! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

HOJLA

Rada bi se vklopila v  začetek hujšanja, tako da bo jutri moj prvi dan,čeprav sem danes jedla bolj zelenjavo ,da se pripravim na jutrijšnji dan.

Upam da se bomo na forumu zabavale,da malo pozabimo na dobrote,katerih se bomo pridno izogibale.

Vsem lep dan in se tipkamo

-pika

Zdravo, punce

Prav lepo, da vas je toliko novih in povratnic, da bo tu gor bolj pestro in bomo skupaj lažje premostile težave in dosegle uspeh, ki si ga želimo.

Bodimo trdne in vztrajajmo kljub občasnim grehom.

lep dan vsem  

emily

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti