Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ursa40, če si ravno lačna, pij vodo ali nesladkan čaj. Ali pa beri to stran na kulinariki, zanesljivo ne redi. Jogurt pa spada v B dan, takrat, ko ješ skuto, sir, mlečne izdelke pač. Verjetno veš, da beljakovin ne smemo mešati. Punce, bodite še naprej pridne in imejte se lepo! riba-ribica
Pozdravljeni. Samo, da se malo javim. Imam virozo, pa ne morem bit dolgo pokonci. Danes imam vitaminski dan in glede na to, da mi ne paše jest, ga bom verjetno dobro prebrodila. Ursa40, dobrodošla med nami in ostale, ki se boste pridružile tudi. En lep bolni pozdrav vam pošiljam, ter veliko volje. LP! fakin712
Pozdravljene vse nove in stare moki,vesela sem zate,da vztrajaš,jaz tudi še naprej nekako držim svojo novo pridobljeno težo,sem enakega mnenja,kot ti,nikoli več nazaj v vreče. Sem hotela malce pretiravat,pa telo hitro odreagira,res nobeno pretiravanje ni dobro.Zato kar lepo vzdržujem težo.Jaz sem si pa ene hlače pustila,za vzorc;)) Vsem želim veliko moči in volje-čim manj kg. lp Saša
Hojla! Kako ste kaj punce? Ohoho,pridne še naprej!Prav,prav,le tako se držte,pa bodo kile letele stran sto na uro. Jankica,a veš da se je tudi pri nas računalnik sesul,v petek zjutraj sem ga prižgala,pa tema.Na srečo pa zna to moj dragi kar sam zrihtat,tako da sem spet z vami. Atilem,yimi in ursa40,dobrodošle med nami.Punce,le kar pogumno,nič se bat. Levinjev,ti pa čimprej pozdravi prst,Fakin,ti pa virozo pošlji na Antarktiko. Vemves,čestitke,da ti uspeva držat težo! Na tem izpitu jaz vedno padem,potem pa jovo na novo.Jaz Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ursa40,čaka te zasebno sporočilo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Punce, hvala za vspodbudo!!! imam občutek, da se bom v kratkem lotila diete. Ko začnem vam sporočim. Vse pa moram pohvaliti,ker tako pridno hujšate. 3-krat HURA ZA VSE PRIDNE!!!!!!! yimi
hojla Že dolgo se nisem nič javla,vendar preberem pa na hitro ,da vidim kaj se kaj dogaja.Vidim ,da ste kar pridne,tudi nekatere ste nove in vam želim veliko uspeha,samo ne obupat. Tudi sama sem takega mnenja,ko pride kriza prideš na kulinariko se izpoveš in je bolje. Danes imam OH dan,vendar sem jedla samo sadje ,ker sem dva dni nazaj grešila.Tudi jutri sem se odločla ,da ostanem na sadju,zato da se mi sistem ne zruši. Tako zdaj se odpravim spat jutri služba itd.... LP se tipkamo -pika
Dobro jutro sotrpinke. Samo toliko, da se malo javim. Iz nosu mi veselo teče, kašljam kot hudir, oči solzne kot ob kakšni pocukrani limonadi. Drugače imam B dan, ker pa sem bolna, bomo imeli kar pečena jajčka in solato za kosilo, ker kuha mož. Uživajte, veliko volje vam želim in predvsem veliko vitaminčkov, da ne boste izgledale takole kot jaz. LP! fakin712
Hoj Fakin in ostale, škoda, da si bolna sem te hotelj jutri povabiti na čaj oz. kavo, ker sem v tvojem koncu. No pa drugič. No z menoj je pa takole. Zjutraj je ful kriza. Meni to sadje nič kaj ne paše,a se vseeno trudim, da ga jem. (!] Je pa že počutje dosti boljše in ne boste verjele , tudi moj pritisk, se je nekako umiril,kaj šele bo če shujšam na željeno težo.[ Sladic se mi sploh ne lušta, moja edina slabost je kruh.... No pa bo že nekak, če smo sedaj na istem vlaku, se moramo tudi pripeljati do končen postaje a ne ??? Lep pozdrav, zdržite, čerprav nam današnji dan ni ravno naklonjen. atilem
Atilem škoda, da sem bolna in da te ne bom spoznala. Pa kdaj drugič. Povej, ko boš spet tu v našem koncu. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti