Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Čauči! Kak ste? Jaz super. Dieta mi gre fajn od rok, danes imam 3. dan in sem na OH. Moram se pohvaliti, da sem pridna in ne samo, da se strogo držim okvirov kaj lahko tisti dan pojem, pač pa tudi vsak dan gonim orbitrek in to pol urce pa še trebušnjake delam. Ponosna sem na sebe! Fakin 712 pa želim vse najlepše, predvsem pa zdravja, ker vse ostalo pride samo od sebe... Želim vam lep dan pa se tipkamo. Dio! saby
Pa še nekaj sem pozabila. Mi lahko poveste kako je že naslov strani na kateri so naše slikce. Bi rada dodala svojo najnovejšo. Geslo in uporabniško ime imam, naslova pa žal nimam več. LP saby
Evo Saby: http://www.moj-album.com/ ČAO. SMILE28
POZDRAV ŠE Z MOJE STRANI!!! No, pa je spet nekaj dni okrog...In sem na vitaminčkih danes. Že vem, kaj bom jedla...veliko sadja, pa zelenjave, za kosilo pa vročo juhico s kislim zeljem. Pogumno naprej, pa bo vse OK... jana1
Hejlo vse punce-hujšarice. Danes sem kar dobre volje, ravno sem si previla prst, pa niti ne izgleda tako slabo. Mislim, da bo tokrat v redu. Danes sem na škrobnem dnevu in se ga kar lepo držim, veliko pijem. Moja ta mala pikica je šla spat, tako, da sem sedajle trenutno z vami. Čeprav bi tudi sama najraje šla spat, ker moja ta mala ponoči ne zna spat, pa mora mamica biti pokonci, potem mora pa še zjutraj ta velika v vrtec in danes je imela prav posebno trmast dan... saj veste štiriletniki in trma, to vse paše skupaj. Sedaj sem celo bolj motivirana za hujšanje, ker če bom imela srečo bom iz porodniške direktno v drugo službo šla. Pa bi rada do takrat prišla na želene kilograme. Kaj pravite 2 kilograma mesečno a bo šlo? Po moje že. Aja pa držite mi pesti, da dobim to službo, ki si jo resnično, resnično zelo želim. Pa veliko izgubljenih kilogramčkov želim. Ma ja saj vem, malo zatežena!! Ušam, da mi ne zamirite, ko malo težim s svojimi problemi. Smejte se in lepo se imejte. Levinjav
Levinja, saj ne težiš. Rade preberemo še kaj drugega, ne samo o hujšanju. Tele pujske ti pa pošiljam za srečo pri novi službi. Bravo pa za izgubljene kilograme, bi rekla, da si že prava manekenka. Pa še en lep pozdrav vsem beročim (tudi tihim, hi, hi)! jankica
Ja Jankica, ko sem prebrala tvoj zadnji stavek sem si rekla: glej, glej Jankica me pozdravlja. Kaj hočem povedat-- da vas samo berem, pisat se mi pa ne da Se bom poboljšala. Ste pa dobra motivacija. Ko me prime da bi grešila sedem za "čarovnalnik" in pozabim da sem lačna, ma ne, lačne so samo oči, jaz sem samo sitna. No danes je beljakovinski dan...MESEK njami. Prav lep pozdrav vsem! Lepo se mejte! Hema
Najprej hvala za vse čestitke. Sem se na forumu že dvakrat zahvalila, pa se moram še tukaj, da bo bolj držalo. Danes imam OH dan in krasno mi gre. Za večerjo pa spet nekaj sladkega. Levinjav, seveda bo šlo 2 kilce na mesec, to še za mislit ni. Skupaj bomo zmagali. Za službo pa ti definitivno držim pesti in upam, da ti rata. Kako pa kaj ostale? Kako vam gre? Upam da pijete veliko. LP! fakin712
Po dolgem času se še jaz malo javljam. Še vedno mi gre dobro. To pomeni, da se še nič nisem zredila. Od zaključka moje diete je minilo že eno leto. Še vedno se bolj ali manj držim kombinacij. Tako sem se navadila. To je zdaj moj način prehranjevanja. Tudi berem vas še vedno vsak dan. Lep pozdravček, moki
Moki BRAVO!!!! Tako je treba. Daj oglasi se še kaj za vzpodbudo. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti