Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jana1, saj lahko zelenjavo tudi ješ vsak dan. Mogoče malo krompirčka, pa dušeno zelenjavo, pa solato. Bi to šlo? Lahko pa tudi fižol, pa ješprenj in čičerika pa leča, kot je že Marjetka cvetka napisala. Drugače pa sem imela danes beljakovinski dan in smo jedli ribe, čeprav je bil plan včeraj drugačen. Pa veliko mešane solate sem pojedla.Veliko vode sem spila in čaja, da se mi kar naprej nekaj pretaka. Jutri imam škrobni dan in bom naredila krompirjeve polpete in zeleno solato. Pika pozdravljena med nami. Boš videla, da nam bo uspelo. Jaz tečem že drugi krog. Lepo se imejte in veliko uspeha vam želim. LP! fakin712
Encijan, tudi jaz sem opazila, da naš link več ne dela (težave s serverjem), pa tudi drugih strani preko users.volja.net ni možno odpreti. Na volja.net piše, da "Trenutno storitev ABC web zaradi tehničnih težav ne deluje." Mislim, da je to to. jankica
mam eno vprašanje: kolko kg ste shujšale (-i) po prvih štirih dneh te diete. namreč: jaz sem se držala vsega, le včeraj na vitaminski dan sem pojedla eno žemljico, pa sem šla dol en kg. se mi zdi malo, al mam pa prevelike cilje? malo vzpodbude prosim- ker me že mantra tista čokolada v predalu, ki jo hranim za OH-dan!!! lp meta meta22
pa še eno: a lahko zamenjam dneve: namesto škrobnega OH dan potem pa škrobnega? upam da ne klatim preveč mimo!!!sem šele na začetku. lp meta meta22
O, Meta, Meta! Po eni strani se ti zdi 1 kg v štirih dneh premalo, po drugi pa bi tisto čokolado kar takoj! Naj te potolažim, zdaj si šele na začetku, telo še ni navajeno na nov način prehranjevanja, ampak lačne so le oči, tudi brez čokolade se da zdržat. Sicer pa se ne prevečkrat tehtat, ker se boš s tem preveč obremenjevala in tuhtala ter računala. Lepo upoštevaj dneve, bolje je, da jih ne mešaš, tehtala p se boš po vodnem dnevu. No, ja, lahko se tudi recimo na 8 dni, ni pa nujno. Vem pa tudi za primere, ko se tehtajo dnevno, toda to zame ni. Pa srečno! jankica
HOJLA Sadni dan prebrodla.Danes imam beljakovinski privoščila si bom brstični ohrovt z malo kisle smetane in solato.Mesa imam za nekaj časa dosti,ker ga je bilo med prazniki preveč. Marjetka cvetka,Fakin hvala za topel sprejem,če vam uspeva bo gotovo tudi meni,samo volja mora biti prisotna. Pomoje meta 22,da se tehtaš po vodnem dnevu, boš bolj vesela kot če bi se vsake štiri dni ,ker bo na tehtnici gotovo več pokazalo. LEP DAN VAM ŽELIM
Pozdravljene sotrpinke. Meta22 zdaj pa tako. Pusti čokolado čisto pri miru do OH dneva. Če se že kdaj pregrešiš, moraš potem lepo po dnevih naprej, tako kot si sledijo. Niti pod razno ne mešaj dnevov, če se le da. Glede tehtanja pa je brez veze, da to počneš vsake štiri dni. Včasih ti bo pokazalo tudi kakšno kilo več in lahko si močno razočarana. Tehtaj se po vodnem dnevu, če se le da, ali pa samo na vsake štirinajst dni. Pika, seveda si dobrodošla med nami, saj si moramo pomagat. Sigurno ti bo uspelo, saj je nam v prvem krogu tudi, zdaj pa nekatere tečemo že drugi krog, ker smo si nekaj kilc napravile nazaj. Lepo se imejte in veselo klatite kilce s telesa. LP! fakin712
Jutro punce! Encijan ima Jankica prav, že nakaj časa ta storitev ni na voljo, sem že kar lep čas nazaj skušala nekaj urejat pa dodajat, vendar žel ne gre nič. Meta22, JA PREVISOKO IMAŠ POSTAVLJENE CILJE. 1 kg v 4 dneh je odlično. Tudi jaz ti svetujem da se ne tehtaš tako pogosto ampak samo slediš dieti in rezultat na koncu te bo razveselil. Dnevi pa se med sabo ne smejo menjat!¨!!! Ker je diata sestavljena tako, da prelesičimo telo 3 dan z večjim vnosom, da ne pride do varčevanja in s tem do manjšega kurjenja maščob. Encijan hvala za skrb, moje zdravje je za enkrat odlično in upam da tudi v bodoče. Veliko uspahov vsem.
Se vidi, da ste vse na svežem zraku. Nikjer nobene hujšarice. Danes imam OH dan in že komaj čakam večerje (sladoled) mmmmm Levinjav kaj si uredila pri zdravniku? Je zdaj prst vredu? Kaj pa deklici, sta se pozdravili? Javi se kaj. Zdaj boš imela kmalu tehtanje, če se ne motim. Veliko uspeha pri hujšanju želim vsem. LP! fakin712
Oh, ja... Ko gre kaj narobe, gre ponavadi tudi vse narobe. V ponedeljek grem k zdravniku, ker sem si šele takrat lahko uredila voznika/varuško. Seveda mojega očeta. Dekleti sta bolj ali manj zdravi, ta majcena ima še svečko, tako, da je kar mala tečkica. Sedajle ravno spi. Tavelika je pa včasih kar hiperaktivna, tako, da občasno mamici kar dobro po živčkih pleza. Ampak se da zdržat. Čeprav sem danes zelo žalostna, grešim, grešim in še enkrat grešim. Žalostna. Aja pa še od mojih deklet sem dobila lepe pozdravčke v obliki bolečega grla in svečke. Jupi.... Ja Fakin v torek imam tehtanje, pa me je kar malo strah. Upam, da sem shujšala vsaj za kakšni dve kili. Če pa bo tehtnica pokazala, da sem ostala na isti teži kot pri prvem tehtanju bom tudi zadovoljna. Aja pa smejte se in lepo se imejte! P.s.: Samo jamram tukaj, buuuuuuuhuuu.... Levinjav

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti