Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Aha,se že vidi,da je čas po novem letu,ko je forum zopet zaživel.Pozdravljene vse povratnice in vse nove. Želim vam veliko uspehov pri izgubljanju kilogramov. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Doma, obe moji deklici sta zboleli!! Pa še levinjo krempeljček boli. Tako, da tudi na finess ne more iti, buuuuuuuhuuuuuuu . Na prstu palcu na nogi se mi je zopet vrastel noht, kljub operaciji pred štirimi meseci (slabo opravljeno delo). Tako, da grem jutri zjutraj k zdravniku, da grem potem h kirurgu, tokrat v Trboveljsko bolnišnico in ne na Ljubljansko urgenco, kjer so me fino "uštimali", da mi zopet raste. Boli kot.... Drugače sem pa tudi jaz pridna, se lepo fino držim, brez prekrškov. Jaz imam jutri vitaminski dan. Toliko za danes,..... Smejte se in lepo se imejte! Levinjav
Levinjav, če boš šla v Trbovlje na kirurgijo pojdi že zelo zgodaj zjutraj, ker boš drugače čakala kot nora. Je vsak dan ljudi za znoret. Jaz sem šla pred dvema mesecema s hčerko, sva tja prišli ob pol sedmih, pa sva bili triindvajseti. Cel dopoldan sva zabili. Drugače pa mi je sadni, oziroma vitaminski dan lepo uspel, čeprav sem še kar zelo lačna. Bom šla kar spat, da me kaj ne premami. LP! fakin712
Marjetka cvetka, naša pesnica, a si opazila, da je tvoja pesmica spet aktualna? Ampak Ligojni ni nič za zameriti, saj je lani pesmica veselo krožila po elektronski pošti, pa še na našem radiu sem jo slišala. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=314& Marjetka cvetka, zvezda si, me že vemo! jankica
HOJHOJ! Tako, preživela sem beljakovinski dan, danes pa me čaka to, kar imam najmanj rada...riž...krompir...no, saj krompir še kar gre, z rižem pa imam res težave, ker me potem hoče raznest...Kaj priporočate? LP. m jana1
hojla punce Sem nova na kulinariki in najprej vse lepo pozdravlajm tudi sama sem na dieti od 4.1.2007. Mi,kar uspeva danes imam sadje,mi ni težko se, da zdržat. Tudi razgivam se mal na orbitreku upam, da mi bo uspelo in tudi vam vsem,ki se mučite z odvečnimi kilogrami. Vsem želim lep dan
Hojla! Jankica,sem videla,ja! Jana1 kaj pa ješprenj,čičerika,leča. -pika,pozdravljena! Seveda nam bo uspelo,saj skupaj držimo,drug drugega podpiramo in se imamo res fino! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Zdravo! Že dva dni večerjam radič s sojo. Sedaj pa imam eno vprašanje: lupine so mi zelo zoprne, nekaj sem jih dajala stran, je pa kar zamudno delo, počutila sem se podobna Pepelki. Ali te lupine pojeste, ali jih med kuhanjen odstranite, saj gre ta zadeva rada čez. Upam, da sem bila dovolj jasna. Lp riba-ribica
Punce samo en večerni pozdravček pred spanjem. Marjetka cvetka, jaz pa si nisem mogla kaj, da na tisto temo s tvojo pesmico ne bi črno na belem napisala kdo je avtor, ste vse nekaj v šifrah govorile. Upam, da ne zameriš. Sem hotela napisat link še do drugih pesmic, pa sem potem videla, da več ne dela. A kdo kaj ve o tem? Morda Rožica? Mimogrede, daj oglasi se kaj in povej kako ti gre. Upam, da ti zdravje več ne nagaja... Encijan
Dober večer! Jana, jaz sem včeraj imela škrobni dan in sem jedla čičeriko- Prejšnji dan sem jo dala močit nato sem v skledo dala malo cele kuhane čičerike, malo cvetače nekaj korejnčka (lahko bi dala tudi mešano zmrznjeno zelenjavo) veliko začimb-lovor, majaron, peteršilj, mleta paprika........po želji, sol, to sem kuhala, da je bila zelenjava mehka na koncu sem dodala še tri-štiri žlice čičerike, ki sem jo zmiksala, da sem zadevo zgostila, in nato dober tek........ideja Samo dnes, ko imam pa OH dan ga pa sračkam. Malo preveč sladic je že bilo. Sem bila malo živčna v službi in sem MORALA jest čokolado, pa še eno, pa....(....zaključevanje blagajne, pa evri, pa manjko.........) Jutri je sadni dan, bo bolje, sem se danes oborožila s kiviji in pomarančami in kitajskim zeljem. Lepo se imejte in ne me posnemat!! Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti