Vsem skupaj en lep poletni pozdrav.Našo dieto 3d smo zaključili.Mislim,da kar uspešno, povprečno smo shujšali po 10 kg. Še lepše je to da teža ni zrasla. Tudi ob kakšnem prekršku( pivo..) teža ne gre gor. danes sem se stehtala in ugotovila, da sem šla še kilco dol. resm sem zadovoljna. Sploh sem pa nekaj stvari iz #D kar obdržala, se kar navadiš.
Za moža pa tako pravijo, da mora začeti kaj jest, če ne se bo izgubil v hlačah. Diieta 3D je res super zadeva, samo voljo je treba imeti, pa ni težko, predvsem deluje. Toliko za poročanje, ker ste nam stali ob strani med dieto. je pa res lažje, če delujete skupaj kot družina.
Moram pa se malo pohvaliti , sinova se tudi držita ( mama!!) začela sta z svojim podjetjem in upam, da ne zamerite. če jima naredim malo promocije. Če imate minutko časa skočite pogledat na http://www.mojmobi.si , mogoče vam bo pa kaj všeč.
Vsem še enkrat pozdravček, držite se, sicer pa se še kaj beremo. Po treh mesecih vzdrževanja teže,imamo namen narediti še eno rundo, vsaj midva s starejšim sinom.
mimca

Rogljič Croque Madame