Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mislim da si ti pridna SMILE28 vodni dan ni kar tako, sama se ga kar bojim in verjetno ga ne bom imela ampak dva sadna. Punce , a je huda napaka če spiješ eno kavo z mlekom na oh dan če si jo neizmerno želiš????? A ne da ni..... Marjana
Marjana, na OH si jo kar privošči, pa na B dan tudi lahko. Bolje malo mleka, kot pa kaj bolj konkretnega, kajne. Smile28, čestitam, tako je treba! Marjana, zakaj bi se bala vodnega dne, saj ni noben bav-bav. jankica
Hvala jankica, sem si jo kar privoščila, njam kako je pasala. Vodni dan mi je kriza, nazadne ko sem bila na tej dijeti in sem imela voni dan sem bila v strašno slabem stanju, tako da me je mama hotla na urgenco odpeljat. Tako da.....na verjamem da se ga bom lotila. Imam kar dosti mišične mase tako da sem težko brez hrane, vsaj nekaj mlega moram pojesti. Marjana
Punce,katera iz Ljubljane kolesari.Jaz bi bila za malo skupinskega kolesarjenja.Moki,kje si,že imaš kolo?marjana,a ti triatlon,tako,čisto resno ali ljubiteljsko? vemves
Vemves, če bi imela več časa bi svoje življenje posvetila triatlonu, tako da je to ljubiteljsko, sem pa v klubu in imamo trenerja. Če si iz ljubljane se pa lahko kaj zmeniva za na kolo. kakšne ture pa imaš v mislih?
Bravo še od mene vsem vodnim in sadnim na včerajšnjo luno. Najbrž se vam je danes zjutraj to kar lepo poznalo (na tehtnici ali pa vsaj na občutku lahkosti in ploskem trebuhu). No, jaz sem imela včeraj B dan in sem spet ustvarjala z bučkami in sirom. Poglejte v albumu (http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548779/?ob=4). Bilo je njami, na žalost sem zmazala še tisti ostanek brez dodatka sira, ki sem ga namerevala pustiti možu za večerjo. Hladno je bilo tako dobro, da sem hitro dobila še idejo za današnje Š kosilo. Podušila sem bučke in skuhala krompir v kockah, tako da bova danes z možem imela hitro hladno kosilo, krompirjevo solato z bučkami. Saj veste, mudilo se mi bo v Celje, pa ne bi rada preveč zamudila. Ja, punce, imam pa eno prošnjo. Tiste, ki boste prišle prve, lepo prosim, če danes zasedete prostor v delu za nekadilce, enkrat sem prišla domov čisto prekajena, pa ni bilo ravno prijetno... Tuna, a bo šlo? Marjana, se spomnim tvojih muk na vodni dan! Bi ti kar priporočala 2 sadna dneva, saj je zelo podobno, jaz ponavadi na 2. S dan do 12-ih nič ne jem, pijem samo vodo, popoldne pa tudi količine sadja malo omejim, tako da je vseeno ena razlika med 1. in 2. sadnim dnem. Če to kaj pripomore k dieti pa ne vem. Si pa dobra, da v tej vročini tako zagreto treniraš. Tudi mene zanima, a je to zgolj ljubiteljsko ali kaj bolj resno? Slišati je bolj slednje... Ja, škoda, da se nam ne boš pridružila na čveku, pa morda res kdaj drugič, ko te bo pot kaj zanesla na celjski konec. Vidiš, jaz sem se pa iz okolice Ljubljane preselila v tvoj rojstni okoliš. Lep dan in se vidimo po 17-i uri. A bo katera morda točna? Jaz sem Marini45 in Darkid sporočila, da se dobimo ob 17-ih... No, bosta pa malo počakali, če bosta ravno točni - in spili kako limonado več. Encijan
marjana,ti bom napisala na ZS vemves
Encijan, imaš pa res neverjeten spomin, da se spomniš mojih muk, kapo dol...no se pa vidi da si štajerka..haha..veš tudi sama bi se preselila takoj nazaj na štajersko če bi imela to možnost..trenutno je ni. Službo imam tukaj, s sinom živiva pri moji mami v hiši, nje pa tudi ne morem pustiti same, edina možnost je da spoznam kakega fajn štejerca in se poročim haha.. trenutno to slabo kaže.. Uživajte na kavi, drugič pridem tudi jaz,,če bom le lahko.. vemves, ne znam pogleda na zs mi pomagaš!
Pozdravljene! Na žalost me danes ne bo. najrajši pride vmes kaj takrat, ko res ni treba. Se vidimo drugič.Lepo se imejte! Romanad
Čao, Romanad! Pa ja, a zdaj te pa ne bo? A si cel večer zasedena? Ker me znamo kar dolgo čvekat, veš! Če si ob 20-ih recimo že frej, vseeno lahko prideš pogledat, če še čvekamo (nazadnje smo bile med zadnjimi gosti in so nam tudi WC že zaprli, ha ha), sploh če nisi daleč. Sicer pa pač drugič... Upam, da ostale pridete. Lanes, si na zvezi? Smile28, pa Tuna in Marjetka Cvetka tudi pridete, ne, tako me ni treba skrbeti, da bi se zastonj vozila v Celje? Ah, Marjana, saj si ne zapomnim vsega, določene stvari, ljudi, dogodki mi pač ne grejo prav hitro iz glave. In ti si nas takrat precej prestrašila, sploh ker se potem nisi takoj oglasila. Ampak, zdaj se že bolje poznaš in več kaj lahko in kaj ne. V zasebna sporočila pa lahko prideš na več načinov. Ker ti je Vemves poslala sporočilo, greš na portal in že tam v zgornjem delu ekrana vidiš rumeno kuvertico, ki jo samo poklikaš in že si v sporočilih. Sicer pa v ZS prideš čez Beležko. Poskusi, samo malo je treba pobrskati, pa boš vse našla. Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti