Zdravo, moje pogrešane rožice !!!!!!!!!!!!!!!!
Saj ni res pa je - komaj sem zadnjič napisala eno sporočilo, že je naslednji dan crknil modem, tako, da do pred po l ure spet nisem imela interneta. Pa berem , pa berem, pa nikamor ne pridem, ko ste pa toliko napisale !
Najbolj sem vesela seznama na 18. str., ki je že tako srčkano dolg.
Zdaj vem, zakaj sem se tako hitro spravila k sebi - ker ste tako mislile name. Hvala vam za vsako dobro misel, res.
Vidim, da ste ene že preživele vodni dan, Lanes, ti si že konec z dieto, Marjetka cvetka in Encijan sta pridni v 3. krogu, Bonaca, tvoji vici so super, samo moje rane ne dovolijo krohotanja. Ko bi me samo videla, kako se smejem - kot da bi imela zelo hudo drisko - ha,ha,ha. Sicer pa sem jo imela, ko so nas pred operacijo "čistili". Za pol ure sem imela "privat" stranišče, kamor sem se zatekla s knjigo, da je čas hitreje minil - za crknit.
Prebrala sem do 18. strani, torej mi še kar veliko manjka. Ampak ne morem vam povedati, kako sem vesela, da se 18. končno srečamo. Pa tole s priponko ste se super domislile. Marjetka cvetka, dobre ideje ti daje tale tvoj 3. krog !
Zdaj grem pa malo brati, da bom na tekočem.
marjanca45