Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Halo Encijan, čestitam za tvojo pridnost in voljo le tako naprej. Za priponko pa se mi zdi kar vredu še pravo ime, saj se verjetno ne boš za mano drla TUna, Tuna...ampak me boš poklicala po imenu...Kaj pa druge mislite. Si pa verjetno vseh imen ne bomo zapomnile v prvem, ker nas bo preveč. Predlagam da se dobimo ob 18. h. Ali boste zmogle priti? Lp tuna
Marjanca tudi jaz ti želim čimprejšne okrevanje. Dipsi
Pozdravljene! Pravkar sem se včanila v kulinarika.net, pa potem še odkrijem cel kup mojih sotrpink. Da se malo pohvalim (ker mi pada volja). Danes je moj 29 dan, potem najbrž veste koliko dobrih stvari lahko danes jem. VODA VODA VODA IN ŠE ENKRAT VODA. hmmmm kako je dobra. Ampak bo zdržala. Imam zelo dobro motivacijo, saj sem do sedaj shujšala 7 kg. Lep dan, Metka MetkaV
Dober večer punce!! Kako, ste pridne!!Encijan, jutri zate držim pesti, ti pa zame v nedeljo!!Sadna nedelja!!Je še kaj hujšega??Pa še ura se prestavi, kako bo do.....lga nedelja.Stop!!Kaj je z mojimi misli, da se za naprej sekiram!!! Tuna, meni je vseeno za uro srečanja.Če boste takšne volje,kot v četrtek, ko ste toliko šal napisale,bo res super!! MetkaV, vse čestitke za izgubljene kg in za motivacijo!! Lep večer in sladko sanje,vam želim!! nočko!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 28. okt 2005 19:09:59
MetkaV, dobrodošla!! Nekaj me zanima. Kaj vzamete s sabo za kosilo ali malico kadar greste v hribe, če greste. Jutri greva z možem na en tak pohodniški izlet, pa ne vem kaj naj vzamem za sabo za malico. Imam škrobni dan. po kočah sicer imajo razne jote samo sem že naletela da so bili not tudi ocvirki. Banana bo obvezna. Lp. hema
Izgleda da ste šle že vse spat ali pa žurat. No ja bom pa tako kot ponavadi- kakšna polnozrnata žemlja in jabolko. Se vidimo jutri. Lahko noč. hema
Hojla! Hema,mogoče sem že prepozna,ali pa je še čas za odgovor. Če greš v hribe,se lahko malo bolj naložiš z hrano,kot sicer.Za škrobni dan bi lahko bili zelo primerni kakšni riževi vaflji,zraven pa kako jabolko.Pa tudi nič hudega,če ti v joto pade kakšen ocvirk,v hribih ga boš hitro skurla. Metka,dobrodošla v naši družbi in čestitke za izgubljene kile in motivacijo.In če si danes na vodi,si jutri beljakovinska,tako kot jaz,ki sem danes na sadju.Super!Pa čimvečkrat se nam javi! Encijan,ja super da imaš tako motivacijo.Le tako naprej! Helena,tudi sadna nedelja se preživi.Jaz sem bila sadna prejšno,potem pa vodna cel dolgi ponedeljek. Pa se je dalo zdržat. Marjanca,kako je kaj!Čimprej nam okrevaj,da nam mal moralo dvigneš! Tuuuuuuuuna,Tuuuuuuuuna! Ah Tuna sam treniram,kako te bom klicala na srečanju!Se strinjam,da se dobimo ob osemnajstih. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Metka, dobrodošla! Tuna, meni ugaja karkoli boš naredila - če se boš odločila za eno ime gor napisat ali pa oba. Glavno je, da se bomo dobile in družile. Marjetka Cvetka, tudi jaz sem jutri beljakovinska. Hura! Bova skupaj zagrizli v kakšen dober kos mesa. Kako daleč si že z dieto? Koliko izgubljenih kg? Helena, a ti tečeš tudi, ko ni delovni dan? A tudi takrat tako zgodaj zjutraj? Dušanka kako je z boleznijo? Upam, da se že izboljušuje. Če ne bomo vse na forumu stopile skupaj in dobro prestrašile tole tvojo bolezen. Marjanca, upam da ne trpiš prehudih bolečin. Je pa kar prazno, ko te ni na forumu. Daj, samo en stavek napiši! bonaca
Bonaca in vse ostale, dober večer ali pa dobro jutro, kakor želite! Ni dobro, ni in ni. Ampak upam, da počasi bo boljše. Vesela sem vsaj zato, ker so lepi dnevi, da vsaj, ko pogledam ven, sije sonček (sicer pri nas v enem delu Ljubljane je včeraj posijal šele ob pol treh popoldan, pa vendar smo ga videli!). Danes bo menda zopet lepo in takoj je boljša volja. Pa z vsakim dnem je bliže koncu teh bolečin. Marjanca45, kako pa ti, ti je že kaj bolje? Javi se, tudi nate mislimo! Lep dan vsem Dušanka
Dobro jutro punce!! Danes sem prosta, to bo fino!!Pa še testenine! Počutim se super!!Motivacija še vedno deluje!! Marjetka Cvetka, veš včasih me zanese z mislimi!!Obljubim,da bom pridna v nedeljo, samo kar trda bo!! Bonaca,tebi se pa moram nasmejat! Zakaj pa ne bi med vikendom tekla?? Če sem prosta, ne grem tako zgodaj,drugače se pa sploh nič ne spremeni.Med vikendom še otroci gredo in tečemo. Je prav zabavno, ko me ocenjujejo in učijo, kako se diha skozi nos.To je moj problem,samo je že mal boljše.Danes smo pa OH, zvečer pade sladica.Kako tečejo dnevi!! Lepo se imejte!! by,by helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti