Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ker je šla Dušanka spat,upam da bo tole prebrala jutri! Dušanka,privošči si kalamare,naj ti teknejo!V torek pa naj bo sadni dan,potem pa končaj z dieto,po Novem letu pa si privošči še en teden,da nadomestiš tele izgubljene dneve in se mal prečistiš. Imej en b,š,oh,s in vodni dan,potem pa prosto po prešernu do novega kroga,a velja! ne kar vrečt puške v koruzo,če si ga enkrat polomila,tudi v rinini knjigi piše,da če se pregrešimo,normalno nadaljujemo naprej z dnevom,ki je na vrsti! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Oho,nocoj ga pa jaz lomim! Grem tudi jaz počasi spat! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Dobro jutro !!! Ja ti prazniki,človek včasih nima meje pri hrani!! Vse moraš poskusit, kar si pripravil in mogoče še malo več probaš, kot bi smel. Dušanka,zato se ne sekirat, tudi jaz sem grešila, grešila in grešila. Samo danes imam pa sadje, da se malo prečistim. Počutje je res grozno!!! Zato mislim, da se ne smemo predat Dušanka.Samo še en teden do zaključka!!!!!!!Saj še nas čaka vodni dan, ki nam bo pometel grehe iz telesa Men se začenja delovni dan in bo kar pestro!!!! Lepo se imejte in mnogo se smejte, ter čim manj grehov!!! Vas lepo pozdravlja Helena helena45
Živio! Riba - ribica, lepo da se me spomniš. Ja, tudi jaz pogrešam kar nekaj "ta starih" formurašic. Mogoče je z njimi tako kot je bilo z menoj; berejo nas, pisati pa nimajo časa. Marjetka cvetka, mene lahko kar prvo napišeš na seznam za 3.1. Tisti dan zjutraj ti bom tudi javila svojo teeeeeežo. Lep sneženi pozdrav vsem, MEMMY Sporočilo je spremenil(a) MEMMY dne 26. dec 2005 10:58:20
Zdravo, po dooolgem času spet jaz. Vsem voščim lepe božične praznike in srečno zadovoljno polno zdravja in dobre volje novo leto 2006 in vsem želim, da v prihajajočem letu dosežete svoje začrtane cilje in z njimi seveda tudi svojo sanjsko postavo! V 1 mesecu mi je uspelo izgubiti 5 kg. Vodni dan mi je samo deloma uspel, ker sem zvečer pojedla 5 mandarinc in nekaj oluščenih arašidov. Ampak sem z doseženim zadovoljna! Trenutno tako kot vsi tukaj preživljam krizo ob obilici vseh dobrot, ki so dostopne na predvsem tujih mizah:) Slišim, da ste nekatere zelo dejavne tudi v teku. Bravo! Meni kaj takega še ne uspe. Hodim pa. Zanima me, kako se sploh obleči v takšnem vremenu za tek, ko je tako zelo mrzlo. Mogoče bo padel kakšen nasvet in se bom tudi jaz kdaj spravila tečt namesto hodit. Zanima me še nekaj, kako boste praznovale novo leto - boste grešile ali bo tudi ta dan minil v skladu "s pravili diete"? Pa še to, zasledila sem, da je izšla knjiga 90 dni po dieti (oz. nekaj takega). Jo je mogoče kdo že prebral? Je zanimiva? Lep praznični pozdrav, snežna
ČAO. Napisala sem ,da bom imela včeraj in danes sadni dan,jutri pa 3.vodni dan 1.kroga diete.A,včeraj ni blo sadnega dneva blizu,bo pa danes 100 posto.Jutri pa grem v službo,tko da bo vodni dan uspel.Tud jaz se vam bom pridružila 3.1.2006,bom kar 1mesec potegnila to diete,pa bom pol imela vzdrževalno.Danes kuha mami,tko,da grem jaz likat,pol pa na jabolko. luna1
Lep pozdrav vsem! Božič preživela kot opažam večina izmed vas z velikoooo grehi. No ja niti na tehtnico ne bom stopila da mi ne bo zbilo morale! Bom dva dni malo bolj pridna, upam! Včeraj je bilo treba poizkusiti potičko, pa pečenko, pa kekse. Sem imela vse dni v enem ha ha ha. Edino sadje sem skoraj izpustila. Bom nadoknadila obljubim! Marjetka Cvetka mene ne računaj za januarja ker sem končala konec novembra. Odločila sem se da ponovni krog pričnem septembra 2006. Do takrat moram skrčiti odvečno kožo ki mi je ostala. Saj vem da bo težko ker nisem med ta zagnanimi za telovadbo ampak MORAM se je znebiti. Težo upam da mi bo uspelo zadržat saj sem podobno enkrat že naredila. Imela sem več kot pol leta premora kilaža pa je ostala. Včeraj sem bila pri domačih kjer so se zbrale tudi moje sestre. So mi zagrozile da me bodo kar teple če se začnem nazaj redit. KONČNO so me začeli podpirati tudi domači pri moji odločitvi da se malo primem v roke. Ko sem začela z dieto(junij 2004) so mi govorili da se bom itak nazaj zredila. Sedaj pa so počasi začeli vrjeti vame. Včasih so še večji optimisti kot jaz! Snežna jaz bom za novo leto definitivno grešila. Imam špil pri Bobanu na Posavcu in sem si že ogledala silvesterski meni. Mnjamsi samo to lahko rečem! Lep teden vam želim in do silvestra čim manj grehov pri prehrani. Po novem letu vam pa želim veliko volje pri začetku novega kroga 3MD. Čeprav ne bom hujšala se vam bom javljala in vam vlivala moralno podporo. Čao! any
Hojla! Ja,ja,grehi pa grehi! No,danes sem bila za pikico bolj pridna,kot prejšnje dni,ko se mi še sadja ni dalo jest za zajtrk.Danes sem imela zopet sadni zajtrk,za kosilo praženo kislo zelje in krompir,popoldne pa spet napad na sladkarije. Sem pa šla z mamo in hčerko na en sprehod v snegu,pa jaslice smo šli gledat na Velenjski grad. Ga pa kar čedno suje zunaj.To je pa užitek,ko si lepo na toplem,zunaj pa sneži. Torej,javite se vse,ki boste začele 3.januarja z dieto,da naredim seznam.Ni pa treba ravno začetne teže,bom na vodne dni vpisovala samo,koliko ste izgubile,ker vem,da nekatere ne razlagate ravno vsem,koliko ste težke!Bo kar dovolj,da bom v evidenci vodila samo izgubljene kilograme. Premišljevala sem tudi o črnih pikah za tiste,ki so se pregrešile. Torej,če se bo katera pregrešila,naj se nam tukaj izpove,jaz ji bom pa narisala eno črno piko.Kaj pravite,ste zato! Bomo že pokazale vraga tem kilam! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Tako, drugi dan grehov je za mano - upam. Marjetka cvetka me je kar dobro prijela, tako da pač moram biti bolj pridna in jutri sadje, v sredo pa No, tale moment imam dobre namene, upam, da bo pri tem tudi ostalo. Je pa bilo danes pri nas tako super, 7 nas je bilo na kosilu, pa še ta osmi je dobil pošiljko na dom, so pa res bili božanski - 100 %-no so mi uspeli, vsi smo se oblizovali in dodelali vse - tudi en ni ostal za vzorec (bilo jih je 2,5 kg!!!!), na tri načine polnjeni, zraven pa blitva s krompirjem in blitva s kuskusom. Vsi so kuskus prvič poizkusili in niso mogli prehvaliti. Kako naj bi jaz potem jedla makarončke, če so ostali uživali v . Obljubim, da se bom popravila in dokončala dieto, kot se spodobi, morda celo kak teden potegnila v januar, seveda pa spet grešila na silvestra. Uf, prav narobe mi hodijo vsi ti prazniki pri dieti. Drugič moram prej planirati, da ne bom zajela takih praznikov v dieto. Za vse, ki morate jutri v službo, držim pesti, da ne bi preveč snega nametalo in da ne bo treba jutri še pred odhodom kidati! Preživite lep večer in vsem skupaj lepe pozdrave Dušanka
Bravo Dušanka!Držim pesti,da ti bo uspelo in verjetno ne bo čisto nič narobe,če boš dieto potegnila še malo v januar! pa ne mi zamerit,ker sem te malo trdo prijela,ampak res bi bilo škoda trimesečnega truda zaradi enega ali dveh grešnih dnevov.Dušanka,duška si si zdaj dala,do petka bodi pridna,v soboto pa tako ne velja nobena dieta.No ja,jaz sem lani za silvestrsko večerjo jedla pečena jabolka,ampak lani sem imela tako voljo,tako sem bila zagnana.Letos pa nisem več tako pridna,ampak zdaj sem se odločila,da tudi jaz štartam tretjega januarja,samo zato,ker vas bo toliko začelo z dieto in bomo lahko en drugo bodrile! V slogi je moč in več glav več ve,zato nam bo skupaj uspelo! Že čez en teden! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti