Pozdravljene punce (bi bil že čas da se nam še moški pridružijo!!!)!
Končno sem spet doma in seveda ne gre brez vas. Upam da ste vse uživale med prazniki. Pri nas se je mali čisto trgalo od daril. Energije je imela za izvoz, še spati je komaj utegnila. Jutri pa smo spet v starih tirnicah (služba, vrtec).
Riba-ribica in Hema, upam da je vajino zdravje že boljše in da sta kljub temu uživali v praznikih.
Memmy (aknirad), pozdravljena nazaj. Se te spomnim iz spomladanskega kroga. Očitno sva res v podobni situaciji, ampak 3.1. pa obe zagrizeva (plus mnogo drugih) na novo in tokrat mora uspeti dolgoročno. Priznam da sem že pošteno sita tega, da imam jesen - zima 2 konfekcijski številki večja oblačila kot pa pomlad-poletje!!! Kriza.
Marjetka cvetka, super ideja tale evidenca. Tudi spomladi se je vodila statistika, ki je bila velika motivacija za tiste ki smo imele kdaj vmes kakšno krizo in tudi za tiste ki so začele kasneje. Pa ne nam preveč grozit s črnimi pikami!

Dušanka, si pač podlegla skušnjavi. So ravno prazniki in je skoraj nemogoče da gre brez kakšnega greha. Mislim pa, da ti zaradi tega ni potrebno z dieto zaključit. Nadaljuj po vrstnem redu do konca in kakšna kilca gotovo še pade.
Čestitke, Snežna. 5 kg minusa v enem mesecu je SUPER rezultat. Kar tako naprej.
Korenzu, res je veliko lažje če te družina podpira. Meni je spomladi veliko pomagala tašča, saj je kuhala za moje dva, pa še zame velikokrat posebej. Samo kaj ko sem pa potem sama vse zafurala.

Bo pa drugo leto boljše!

Ti pa ostani kar tako pridna naprej.
Sedaj bo pa počasi čas za mižule, saj je praznikov (na žalost) konec. No ja, saj nas konec tedna spet čaka ena runda, tako da ni preveč hudo.
Nočko!
tejčica
Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 26. dec 2005 23:55:07