Pozdravljene pupe!
Se vam na hitro še malo javim, da mi služba hitreje mine. Čaka me še dobra urica dela, potem pa šibamo na Gorenjsko k mojim, tako kot za vsak Božič. Kilce mi fino šibajo GOR, sploh pa odkar se se odločila da 3.1. štartam znova. Nobena hrana ni varna pred mano, kot da je nikoli več ne bom imela priložnosti jesti. Pa še vse te praznične dobrote... Še nikoli nisem napekla toliko piškotov kot letos, kopnijo pa tudi rekordno. Ja, ja, ta Kulinarika najprej poskrbi da se zredimo in potem še shujšamo.

Tuna, ti pa nisi doživela prav prijetnega presenečenja pred prazniki. Upam da se ti vse uredi.
Encijan, ti si pa zelo zagnana za rekreacijo. Škoda ker to ni nalezljivo, bi te potem prosila za malo tega virusa. Meni ne gre in ne gre.Mogoče se enkrat na teden spravim malo k telovadbi, ampak to je pa vse. Da bi pa redno vsak dan telovadila, mi pa ne rata. Vedno najdem kakšen izgovor. Včasih sem bila pa tako zagnana, da o učinku niti ne govorim.
Marjetka cvetka, tebi pa rime res enkratno "laufajo". Moraš imeti že celo zbirko, saj se jih že na forumu kar nekaj najde. Bravo punca!
Manon, uživaj na dopustu. Nekateri bomo pa kar pridno delali. No ja, delali bomo, da pa prav zagnano pa ne verjamem preveč. Je povsod že tako praznično vzdušje, da mi spoh ni za delat.

Smile28, pri vas doma pa dišiiiiiiiiiiiiiiiii. Pri nas potico vedno peče mami in že komaj čakam da jo probam. Pa tudi večerja za 10 ljudi ni mačji kašelj. Pripravljaš celo pojedino. Tudi pri nas je mami nameravala pripraviti tisoč in eno stvar, pa sva jo s sestro potem pregovorili, da naj bo raje fondi. Drugače bi ona cel dan (pa tudi že kakšen dan prej) samo kuhala, za večerjo pa bi spet obležala. Fondi pa vsi obožujemo, še posebno ker je tako poredko. No ja, se ni preveč branila, ker ji spet nekaj zdravje nagaja.
Počasi bom zaključila, pridružim pa se vam spet v torek.

Vsem želim vesele božične praznike. Preživite jih s svojimi najdražjimi in imejte se radi.

Pozdravček!
tejčica