Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hej Tuna hvala ti. A mi prosim poveš kako se naredi prežgana juha brez maščobe. Ko sem mu omenila riž je rekel da odpade, jabolko bo pa jedel. Je zbirčen, ni kaj. lp hema
Hojla! Uh,Hema,ne me hvalit,mi bo špeh zrastel! Zoper prebavne težave pa priporočam pire iz krompirja in korenja,pa telečji "ajmohc",pripravljen z čimmanj maščob. Bobi palčke in kokakola se obneseta!Vendar to ni hrana za dlje časa. Ja,punce,danes teden pa se gre zares! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Marjetka jaz imam danes prvi očiščevalni dan, sem tok zafilana, da mi niti čreve ne delujejo več. Sem pojedla pol manga , pa pol ananasa, pa eno pomarančo, doma pa me čaka kislo zelje...upam da bom preživela današnji dan. Lp tuna
Hema pržganka - moko malo popražiš brez olja, samo v posodi in zaliješ, dodaš začimbe, malo vegete...pa mislim da je to to...lahko pa jo narediš tudi iz grisa..... Notri pa si naj nadrobi prepečenec....Dobro je tudi če kapneš notri malo kisa, ampak mislim da zanj to ne bo ravno dobro..... Poskusita bobi palčke in coca colo, saj ne na dolgi rok...en paketek pa kozarec koka cole, pa bosta videla kaj bo.... Lp tuna
Hvala obema. Tuna, sej znam naredit prežganko samo nisem vedela kako bi jo naredila brez masti oz. olja. Zdaj vem. Hvala. Še najbolj se mu je zasmejalo ko sem mu omenila kokakolo in palčke in to tudi že sprobava, sicer pa itak skoz jamra da je predebel. Joj, kok sem hudobna. Čakam na piškotke.........čakam.... hema
Coca cola in bobi palčke "špilajo". Mi smo to sprobali na morju, ko je imel sin probleme s prebavo. Hema, saj je bil možek zdaj na dieti, ko je imel abonma na WC-ju. Gobica
hojla dekleta! A mi lohk ena pove kako se je papaja. A se lohk sam olupi in poje a jo je treba skuhat. Sem bila v šparu in me je privabila. V rinini knjigi sem zasledila da jo je treba skuhat. A se lohk je surova. Saj vem da sem vrjetno izpadla zdajle budala ampak res še nisem jedla papaje drugač kot v kompotu! Upam da mi bo kmalu katera odgovorila! any
Jaz sem jo zadnjič jedla surovo in sem še živa.Me pa ni preveč navdušila,bolj všeč mi je mango. Kar olupi jo,prereži na polovico,daj semena ven,nareži na koščke in dober tek. Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Marjetka hvala za informacijo, grem takoj probat! any
Hema, mož naj pije indijski, cejlonski čaj (morda še kako drugo ime) in naj je prepečenec in riž na vodi. Pri nas smo na ta način ozdraveli, bili smo pa res zelo slabotni. Začelo se je z menoj, potem se je začel pritoževati nad takimi težavami starejši sin, nato mlajši. Prespala sta ure in ure, dokler jima ni bilo bolje. Gornji jedilnik mi je predpisal zdravnik, sadja ni bilo nobenega, pomagalo pa je. Možu želim čimprejšnjo ozdravitev! Pozdrav! riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 27. dec 2005 17:25:09

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti