Dobro jutro, sončice!
Ja, Jankcica, moram reči, da se danes super dobro počutim, najbrž prav zato, ker sem včeraj pregonila dobrih 30 km na orbiju, pri hrani sem popoldne spet popustila, tako da je za dobro počutje najbrž zaslužno le gibanje. Glede hrane pa sem malo razočarana sama nad sabo, sem računala, da mi bo lunin uspeh dal nova krila na tem področju, pa sem se malo uštela, oba dneva sem bila do kosila pridna, kosila sem imela še po pravihih (v soboto lososa s porom in solato, včeraj pa pečen krompir s solato), tam enkrat po 17-i pa je bilo konec veselja. No, me veseli, da sem se obakrat uspela dokaj hitro ustaviti in le nisem naredila prevelike škode, ampak škoda je pa le. Vesela sem vsaj tega, da potem, ko sem se včeraj lotila prve runde praznične peke, me je ta huda lakota že minila in sem uživala v ustvarjanju, začela sem z linškimi očesci z različnimi modelčki in 2 vrstama maemelade, tako da se zdi, kot da je napečenih že več vrst keksov. Ta teden se bom lotila najbrž še Mamamiinih cimetovih zvezdic, pa morda dišavnih piškotov, pa najbrž še enih cookijev. Ah, samo ne vem, kje bom našla čas za vse to

.
Rožica, a bova danes sadni?
Lep dan, drage moje!