Hello sotrpinke,
zunaj je tako čudovit dan, sonce sije, modro nebo. Iz pisarne imam pogled na zasnežene Savinjske Alpe (špičasta Ojstrica), da me kar vleče nekam v hribe na sneg.
Lanes, ko si omenila Krvavec sem dobila takšne lušte..., ker že dolgo nisem smučala tam. Večinoma zaidemo na Roglo, Kope ali Golte ker so nam ta smučišča malo bližje.
Kupila sem si knjigo s CD-jem o jogi v Svetu knjige (MK Celje). Dala sem nekaj čez 4.000 SIT.
Na CD so jutranje in večerne vaje joge in nekaj relaksacij. Mislim, da je kar uporabno, če te nekdo vodi skozi vaje. Če želiš, ti skopiram CD in ti ga lahko moja hčerka (ki tudi hodi na jogo s teboj)prinese na jogo - mogoče že danes. Jaz bom ta teden še špricala vse aktivnosti, ker se ne morem znebiti tega kašlja. Počutim pa se tudi še nekako povoženo.
Vse ste tako pridne in pečete piškote, da sem tudi jaz včeraj naredila prvi korak v tej smeri. Šla sem na kulinariko in sprintala dva recepta - medeni piškoti in marcipanove palčke. Potem sem dala otrokoma recepta in ju zadolžila, da do petka spečeta vsak ene piškote. Elegantna rešitev, kajne?
Včeraj smo kupili tudi pekač za muffine. Mi svetujete kateri recept je najboljši - videla sem enega za manj kalorične - ste že probale?
Zdrave bodite in lepo se imejte.
SMILE28