Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojoj Tuna, špilferderberica! Kako si mogla! Pa tako smo se trudile, sedaj pa še mene mika kaj dobrega - ne, ne, počakam še slabi dve uri, saj bo šlo. No, se boš pa naslednjo polno luno bolj potrudila, a ne? MMMM, ocvrti šampinjoni, to bi padlo na plodna tla..... Dušanka
Halo...punce še manj kot dve uri...jaz sem še kar z vami..bolj kot z vodo se nalivam s čajem..sedaj bom pa že zdržala do konca! Jankica tudi jaz sem prejšni teden kupila tisti komplet modelov za piškotke v Šparu...res je da so modelčki majhni...ampak piškoti so pa dobri...smo jih prejšno soboto s ta malima pekle in so super izpadli. Marjanca, res te pogrešamo...lepo da si se oglasila, upam in želim ti vse dobro, ter da se kmalu vrneš med nas! claudia12
Hojla! Tudi jaz še živim z vodo.Sem prej,ko sem prišla iz službe rekla,da imam vsega dost,ker sem lačna in bom jedla,pa me je starejša hčerka poslala na forum! Mi kar paše,da ste toliko napisale. Joj Tuna,jaz sem pa nekaj pozabila!Ti pošljem v ponedeljek zjutraj,velja! Upam,da si bo naša Marjanca čimprej pozdravila svoje probleme!Tudi jaz mislim nate in držim pesti! Ja,še mal,pa bo,punce. No,zdaj me pa že preganjajo z računalnika. Mejte se skrajno lepo in uživajte po peti uri v čudovitem občutku,da vam oz. nam je uspelo. Če zmoremo to,zmoremo še veliko več,kajne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka kako lepo je prebrat, da te tako podpirajo. Lepo je ko vidiš da si hčerka tudi želi, da ti uspe. Tudi jaz sem lani kupila tiste modelčke v šparu, ker mi je všeč tudi tista priročna škatljica, v kateri imam zdaj shranjene še vse ostale modelčke. So pa res nekoliko majhni, ravno prav za enkrat v usta. Zdijo se mi super, predvsem tisti za liniške oči, mi zelo olajšajo delo. Ker sem včasih za tiste majne luknjice uporabljaja vsemogoče. Vsekakor zamudno vam rečem. lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Še eno urco do konca. Skuhala sem kosilo za moja dva, grem za urco ali dve ven, potem pa si bom nekaj privoščila, ker sem takoooooooo lačna. Jutri pa poročam o izgubljenih kilogramih. bonaca
ZDRAVO. Včeraj sem bila zelo pozna in utrujena,zato se nisem nič javila,sem pa vodna.Še 1 uro. luna1
Zdaj bom še vse prebrala,zjutraj pa javim rezultat. luna1
Jooo še malo. :)))) Pol pa navali narod,.... :))) (jok!) Ste v meni vzbudile tako predpraznično vzdušje, da si nisem mogla kaj da nebi malo pogledala, kaj bi letos pekla. Pa sem si zabičala, da so do naslednjega tedna v ospredju knjige, potem pa prazniki,uživancija,..., skratka veseli december. Lp. jaz si grem ogledovat hladilnik, da se odločim kaj bi! Od sadja seveda. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Evo tudi jaz sem zdržala...sedajle si pa kuham kosilo!jupiiii claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 16. dec 2005 18:12:54
No punce kako ste. Ste napolnile želodčke. Jaz sem. Večerjala sem jogurt in zelenjavne ribe (so bile res dobre in vredne vsakega greha).. :) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. dec 2005 19:10:44

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti