Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Evo, s Heleno sva več ali manj uspešno pregurali vodni dan, danes je na vrsti Claudia12 - bova s teboj, drži se! Tudi ostale te bodo podpirale, boš videla! Ja Helena, zebe pa zaradi premalo ali nič hrane. Bo danes že boljše, ko bova na mesku in ribicah. Kaj pa tvoj tek - si ga že opravila? Tudi ta te bo sigurno ogrel. Moram priznati, da se nič dobro ne počutim danes, mi je kar nekam slabo, ampak računam na to, ko pojem malo več sadja, da bo boljše. Bodite dobro in hvala za pomoč! Dušanka
Helena in Dušanka! Iskrene čestitke, pa je šlo in centimeter sta bljižje do cilja. Clavdija, ti pa danes, boš videla da bo šlo. V teh dneh sem že gledala po polnih lunah v naslednjih mesecih. Mislim, ko bom s tole dieto končala, se bom držala vodnih dni na polno luno. Mislim, da to ne bi bilo tako hudo, saj post traja 24 ur, pri tej naši dieti pa 36 ur, če dobro premisliš, no ali kakšno urco manj. Mogoče bo šlo. Lepo se imejte - se beremo VERONIKA
Še enkrat, hvala vam punce za podporo!!!Vidim, da se je splačalo potrudit!! Super punce ste!!!! Hvala vam!! ! Vodni pozdrav!! byby helena45
Še enkrat vsem hvala za čestitke. Tudi zame je to velika motivacija, obenem pa tudi obveznost da ne padem v skušnjavo, saj tudi ve veste kako hitro je to lahko. Ve boste bodrile mene že s tem ko prebiram vaša sporočila, jaz pa vas s slikami. Kar večkrat si jih oglejte in naj to ne zveni samohvalno. Pot je bila dolga in včasih tudi trnova, ko že sam ne veš kaj bi s seboj. Finančni udarec pa tudi velik, tako da se v večjo izgubo kg ne mislim več spuščati. Glavno da se ne zredim. Lisička, začela sem konec februarja 2001. Oklestila hrano na minimum, malo kolesarila in kg so se lepo počasi topili. Pridejo obdobja ko se številke na vagi nič ne premaknejo. Psihično sem bila kar večkrat na dnu, vendar se nisem vdala. Lani nisem izgubila niti kg, konec leta celo nekaj pridobila, povem naj da se še "nažirala" nisem. S 3.1. sem pričela s 3MD in zgubila 12kg. Avgusta sem zopet poskusila s to dieto, vendar ni šlo zato sem malo po prvem vodnem dnevu prekinila. Sedaj se več ali manj prehranjujem z zelenjavo in sadjem, občasno se tudi pregrešim zlagala bi se če bi rekla da ne. Verovnika, ja še vedno kadim, temu se zaenkrat ne mislim odreči. Nimam toliko moči da se cigaretom odrečem, saj glavno je da sem se hrani . Helena45, tudi mene mraz ruka da je joj. Ne morem verjet da je iz tako vroče ženske, ko sem pozimi hodila zunaj v kratkih rokavih in brez nogavic, postane kup zmrzali . DA NE BODO MOJE POHVALE TAKO OSEBNO ZVENELE, ČESTITAM VSEM KI SE BOLJ ALI MANJ TRUDITE, SAJ KAKO JE HUDO SAMA DOBRO VEM. SE BOMO PAČ MORALE ODREKATI ALI SPRIJAZNITI S TEM DA SE NAZAJ ZREDIMO. STVAR POSAMEZNIKA IN NAJ NE ZVENI KOT GRAJA!!! Lep pozdrav z lepo zasnežene Gorenjske! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 30. nov 2005 08:31:00 Sporočilo je spremenil(a) beba dne 30. nov 2005 08:33:50
Dobro jutro punce...evo mene na vodi..pravzaprav sem na čaju, da me ne bo zeblo, glede na to da sem 2 vodna dneva že speljala, upam, da mi še ta zadnji uspe. Helena in Dušanka vama iskrene čestitke. Vsem skupaj najlepša hvala za vzpodbudo. Saj bo šlo...mora!!!!!!! Potem pa še en krog in zaključim do spomladi. Kako bom pa naprej pa še ne vem...odvisno od tega, če mi bo uspelo obdržati pridobljene kg, drugače bom pa pred poletjem še en krog diete naredila. Sedaj grem pa čajčka pit, da ne bo lakota prehuda....seveda svoji kavici se pa tudi na vodni dan ne odpovem! claudia12
Be"J"ba še enkrat hvala za slike in besede. Jaz že nekaj dni gledam eno svoje krilo iz prejšnjih časov, ker bi ga rada razrezala in porabila za nekaj drugega. Pa kar nimam jajc. Ves čas si govorim, da jo bom mogoče še kdaj nosila, potem sem pa včeraj zvečer oblekla in sem se zgrozila,KRILO MI JE ENOSTAVNO PADLO DOL, in sem si rekla, da če pa nisem toliko trdna, da mislim, da mi bo še enkrat prav potem me naj pa koklja brcne. Sicer je obseg pasu pri krilu 106cm, moj zdajšnji obseg pasu pa je 84cm. In danes gre krilo v razrez. DOKONČNO. Helena in Dušanka, čestitke!!! Claudija12, danes držimo pesti zate!! Meni je bilo pri prejšnjem vodnem dnevu tudi malo slabo, pa je bilo bolje ko sem pojedla sadje. Marjetka cvetka, a si res jedla pečena jabolka, mislimda bi mene morali uspavat če bi hotela da na tak dan ne bi grešila, ti si pa res od sile. Bonaca jaz kruh pečem doma v kruhomatu in imam to srečo da ga bolj malo pojeva in je samo vsake 3-4 dni svež, takrat ga je pa treba obvezno probat,pa gledam da to ni na sadne dneve.(vedno ko ga pečem dam vmes tudi zmleto laneno seme,za prebavo pa še okus je dober). lep dan hema
HEMA spravi eno krilo za vzorec, jaz ga imam in ne vprašaj kako je prima ko ga zvlečem nase, saj .... se kar utopim. RES FAJN OBČUTEK IN TUDI V PODUK, VERJEMI. LP beba
Ja, Beba, razen če ni to edino, ki ga ima Hema take velikosti. Jaz recimo skoraj nikoli ne nosim kril, razen za kakšne posebne priložnosti in sama imam tako le tri boljša krila in od tega je eno takšno, da mi pade dol (št. 46), eno mi je za silo prav (št. 38), tretje pa je nekje vmes. Sem mislila ta velikega nest k šivilji, pa nisem še uspela stabilizirati teže, ampak, ko mi uspe ostati na eni teži pol leta, bom pa tudi tega edinega padajočega nesla zožat, ker mi je škoda, da ga ne morem nosit. Je pa fajn občutek, tole padanje, ni kaj! Pa saj vse tiste, ki ste shujšale več kot 15 kg, ga najbrž poznate. Lep dan, Encijan
Občutek je res super, mam pa še drugih oblačil nekaj, hlače ki so mi tudi ulala prevelike.Številk pa itak ne vem ker mi je prej vse delala šivilja, zdaj pa dobim vse v "normalnih trgovinah" kar je šele res lep občutek. Sej to vse ki ste shujšale veste, kot je rekla Encijan.Encijan si rekla padanje, saj če krilo zgoraj zavežem je pa padalo, ha, ha. lp hema
Evo še mene - končno. Pa pišete toliko, da va človek komaj prebere. BRAVO za Dušanko in Heleno, ki sta uspešno preživeli vodo. Helena, ta mraz pti vodnem dnevu je normalen. Saj telesce ni imelo kaj početi in ga je pač zeblo, če ni bilo "kurjave" v obliki meseka ali pa krompirja. Caludia, saj bo. Ura na uro. Kar čaj si kuhaj, da te ne bo preveč zeblo. Beba, komurkoli povem, koliko si shujšala, ostane brez besed.To je res ogromno. In si si podaljšala življenje za kar nekaj let, pa kako bolezen si tudi odgnala. Hema, jaz imam spravljene hlače, ki sem jih nosila pri 90 kilah. In kako sem ponosna nase, ko jih dam na sebe, pa je prostora okoli mene, da sem ponosna kot pav ! Kar pusti so ga za spomin in za motivacijo, ko ti bodo krivulje padale. Bonaca, tudi mene kruh mami, vendar si ga privoščim le 1x na 3 tedne. Če bi bilo po moje, bi ga jedla vsak dan, vendar vem, kam to pelje in se pač prepričam, da posežem po čem drugem. Ampak takrat, ko ga jem, pa ga jem s takim užitkom, da imajo vsi okoli mene kaj od tega - od zvočnih efektov - beri mljaskanje in stokanje. Sosedje bi verjetno mislili, da počnem kaj drugega - ha,ha,ha. Snezna, tudi jaz mislim, da je bolje kar nadaljevati po dnevih, kot si sledijo. Tole mešanje zaporedja ni kaj preveč pametno. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti