Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla, pa je za mano teh prvih 90 (91)dni. Statistika: ITM se je zmanjšal iz 30,2 na 24,5 - moja višina 164 cm, teža na začetku 81,2 kg, danes 66,0 kg, na okroglo sem se znebila 15 kg. Zdaj pa veselo na vzdrževanje teže, močno upam, da mi bo uspelo (tudi z vašo pomočjo). Punce, pa ve ste neverjetne, s čim vse me boste še presenetile. Hema, ne morem pozabit tvoje primerjave z vago pri mesarju. Vem, kako zgleda 15 kg govejega mesa za v zamrzovalno skrinjo, ampak na sebi pa sploh ne opazim take razlike. No, pri hlačah in jo...h se pa res vidi. Aja, pomerila sem se tudi, in sicer: prsi (podprte) -8 cm (spuščenih pa še nisem merila), pas -14 cm, stegno -13 cm. Uf, kakšno sedalo sem imela, pa me je še vedno dovolj - preveč. Hema, pa koliko poklicev boš ti še obvladala? Korenzu, kje te pa lahko vidimo, slišimo? Ali špilaš ali poješ? En srčkan pozdravček vsem! jankica
Jankica, čestitam Res imaš biti za kaj vesela in ponosna nase, želim ti še samo, da bi obdržala težo Vse take novice so dobra motivacija tistim, ki mislijo, da ne zmorejo. Pozdravi iz MB riba-ribica
Jankice, vse četitke iz moje strani!!To, pa je delo na sebi!!Sedaj pa bodi ponosna nase, ker si si to zaslužila!!! Še enkrat ČESTITKE IN BRAVO!!!!! Lepo božično darilo Jankica!!! Hema, moram priznat, da ima prav tvoj sodelavec!!! Lepo se imejte dekleta in pridne bodite!! lp helena45
Jankica, čestitam in ti želim da te kg obdržiš. Je rekel mož ko sem mu povedala, da si izgubila 15kg, da sedaj pa lahko takoj greš na eno mastno pico in ene dva pira plus sladica.NE, NE, NE.saj se je hecal. Rekel je, da se vse da, če je le volja. Še enkrat ti res čestitamin ti želim vse najlepše z novim stasom. Ja Helena saj ti rečem, vse te počaka. Z naglico pa, vsaj jaz, naredim več škode, kot koristi. Claudija, tudi tebi BRAVO, glede izgubljenih cm smo pa vse na istem, no ja, jaz još... že prej nisem imela veliko zdej so pa izginile En cajt sem se sekirala, pa se ne da veliko narest. Masaža,masaža... Mejte se lepo! hema
Veš, Hema imam eno dobro in slabo izkušnjo s to naglica!!Sem šla enkrat po mestu in se mi je mudil, ko sam hudič.In jaz neroda stopim eno luknjo, tako sem lahko potem šla čist počas oz. vlekla sem nogo za sabo!!Zvečer sem bila že na kirurgiji imela sem kite v gležnju potrgane. Danes sem se spomnila nato, ko si me opozorila!!!! Lepo se imej!!! helena45
Haalloooo Marjanca!!!Mal predaha!!! helena45
Zdravo, rožice moje ! Pa zakaj je taka norijo v službi ? In kar naprej hodijo k meni v pisarno, pa vsi bi nekaj imeli.... Za znoret in potem nima časa priti k vam. Še slabše, ker doma še vedno nimam neta. Sem na hitro vse prebrala. Jankica, bravo !!! Kaj ni fajn občutek, da lahko končno po svoje določaš dneve in to, kaj boš jedla. Meni je to super in sedaj, ko vem, da lahko že samo z zmanjšanjem količin kar lepo reguliram težo, me ni več tako zelo strah, čeprav je daleč od tega, da bi se človek počutil brezskrbnega. Verjemi, da je teh 15 kil minusa zelo veliko, ker sem tudi jaz končala s takim minusom. Pa poglej samo, kakšne so tvoje nove dimenzije ! Krasno. Sedaj pa se le potrudi in ne zapravi tako imenitnega dosežka ! Korenzu, ti lahko na čagi v LJ igraš, mene pa vzami za "pjevalko", pa da razturamo !!!!! Marjetka cvetka, vidiš, da sem imela prav, da se boš navadila na tvojega "mučitelja". Imaš kar dober plan, med vikendi, ko pa je več časa, pa na sveži zrak. Caludia, saj bo teh 12 tudi nekoč, ampak sedaj bodi kar lepo zadovoljna s tem kar si dosegla. -10 cm v bokih - veš kako se to pozna. No, o joških se pa tako ve. En sam obup. Ampak sem se navadila na to in sem se sprejela takšna, kot sem. Očitno mi ni usojeno, da bi imela majhno rit, pa normalne joške, vsaj košarico B. Kaj hočemo. Hema, tudi jaz sem se enkrat spravila k šivalnemu stroju, pa sem obupala. Si korajžna, pa voljo imaš. Marja, kar priduži se nam 3.1.2006, da nam ne bo dolgčas in druga drugi bomo lahko stokale. Al bo hec ! marjanca45
Helena, še preden sem te brala, sem že pisala. Nama deluje na daljavo ! marjanca45
Hojla! Claudija,čestitam! Jankica,tudi tebi! Hema,me veseli,da je tvojmu ta paprikaš dober.Meni je tudi! A veste,kako sem jaz sodelavke lepo navadila.Je ena danes praznovala rojstni dan in je poleg sladkarij prinesla še mandarine,samo zame.No,seveda so potem tudi druge jedle.Sem se jih prav pošteno napokala. Ja,Marjanca,kar dobro sva se ujela z orbijem in seveda mi tudi danes ne bo ušel! Dušanka,verjamem,da ti je za nekaj časa minilo do vode!Bi pa morala jaz na hladilnik en orng ključavnico dat,pas me verjetno ne bi zadržal! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Hahahahahaha!!Ja, na daljavo Marjanca!!!! Lepo se imej! Lp helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti