Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdrav! Vedno kasneje sem lahko z vami. V službi nekako ne znese, doma pa ... Pa kaj bi jamrala, glavno da sploh lahko vas preberem pa še kaj na hitro naklofam. Hema, saj to je tisto. Če hočem kruh kupiti, grem v trgovino in ga kupim. Če pa ne, pa imam doma tudi sama kruhomat, pa ga spečem. Ampak kaj ko meni diši, že če ga samo gledam. Marjanca, tako pridna nisem bila niti med dieto, da ne bi jedla kruha. Če je pisalo, da ga lahko, potem ga lahko. In sem ga. In ga tudi sedaj. Res pa je , da se velikokrat zalotim in prepričam, da ni v redu, ker lahko vse kar sem naredila pokvarim. Pa vzamem malo rozin, ali študentfotra ali pa skuham metin čas (da me malo pomiri). Marjetka Cvetka, sem ti pozabila povedati, da sem se odločila vsak drugi dan malo počohati svoj steper. Vsake toliko škripa, jamra, ampak kar naj. Najprej 10 minut, pa pavza, pa še 10, pa... bonaca
Hojla! Bonaca,pridna,kar korajžno. Jaz sem se odločila,da bom gonila orbija od ponedeljka do petka,v soboto in nedeljo pa si bom raje privoščila kakšen sprehod. Zdaj sem že not padla,sem se danes zalotila,da imam prav željo,da se grem razmigat. Zdajle imam pa močno željo po spanju! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
HOJLA! Oglašam se vam prvič, kajti šele pred kratkim sem naredila tečaj za računalnik in sicer je to bil tečaj računalništva za zrela leta. Kar nekaj smo se naučili in sedaj z veseljem prebiram to vašo rubriko. Tudi jaz sem na tem, da bi morala stopiti v vaše vrste.To 3 mesečno ločevalno dieto poznam, po njej sem že tudi skušala hujšati, vendar sem po dveh mesecih prenehala. Vendar uspeh je bil fantastičen.Ob prebiranju vaših sporočil, pa me je spet prijelo, da bi pričela s hujšanjem. Vendar prazniki so pred vrati in sklenila sem, da bom začela s 1.1.2006. Kaj menite? Imam prav? Lep pozdrav vsem Marja marja
Marja, pozdravljena! Kar nekaj se jih pripravlja da bodo začele 3.1. ponoven krog, Marjetka cvetka, Tuna... Za hijšanje se odloči vsak sam, tu pa dobimo podporo med sebi enakimi, pa tako lepo vsaka razume če ne uspeva, če karkoli "ne štima" Seveda se nam pridruži, Dobrodošla!! hema
Jutri je prazna luna ob 16.02,če katero še mika vodica! Marja dobrodošla! Štartaj 3.1. z veliko večino formurašic. Hema,mene ne štet zraven,jaz bom še nekaj časa pavzirala! Marjanca,tuna,rožica,mislim da tudi encijan in še katera bi se našla bodo takrat začele. Zdaj grem pa res spat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Dobro jutro v veselem decembru, ki se je pravkar pričel! Danes bom pa jaz otvorila forum, Helena je zaposlena, se bo sigurno kasneje javila. Evo, spet smo se malo namnožili, Marja je prišla. Lepo Marja, ti boš začela po novem letu, jaz za silvestrovo končala. Marja, a si tudi ti plačana od SPIZ-a, kot jaz? Če si, potem gotovo tako uživaš na računalniku, kot jaz. Pridi kdaj na klepetalnico - se imamo prav fino! Marjetka cvetka, vode pa danes pri meni zagotovo ne bo, sem se v torek skoraj utopila v njej. Bom raje med sadjem in krompirjem čajčke pila, pa , ha ha. Riba-ribica , vse se da popraviti - ko je pa tako fino, ko je treba ožati, ne širiti, a ne? No, krajšanje je pa druga pesem. Bonaca, jaz sicer ne, ampak moj pa tudi prisega na kruh. Ga ni dneva, da ga ne kupi. Ampak on bi samo še ta tople žemljice ali kajzarce. Nekajkrat sem tudi doma kruh spekla (nimam kruhomata), tako klasično, ampak je bil ta prvič, ko sem ga naredila, božanski - ravno eni obiski so prišli, pa so ga tako zmazali (še malo sira in oliv je bilo na mizi - vsega je zmanjkalo v trenutku), da je bilo mojemu kar žal, da so prišli, ko za zjutraj ni ostalo nič. Ko sem ga drugič še kdaj pekla, nikoli ni bil več tako dober, vsaj meni - no, pa jaz tako nisem merodajna, ker mi je več ali manj vseeno za kruh. Jaz prisegam na meso in makarone tudi!!! Hema, a pas je za spomin in opomin?? Kam pa si ga obesila, da ga boš gledala čimvečkrat??? Jaz bi ga morala kar v hladilnik čez vse police napeljat, ha ha! Lep dan vsem! Dušanka
Dobro jutro suhice!!! Samo pozdravim vas, ker imam tako gužvo doma!!Sem spala malo dalj in sedaj se mi ne izide z časom!!Claudia, kako je tebi fino, ko nimaš preglavic z vodnim dnevom!!Iskrene čestitke!! Moram končat, še prebrala vas nisem, toliko ste napisale!!Se slišimo!! Lepo se imejte in uživajte življenje!! Čao!! helena45
Dobro jutro! Se vam oglašam, da vas pozdravim! Claudia še malo pa boš gotova. Potem pa poročaj o rezultatih. Je pa res super, da nimaš problemov na vodni dan. Sama ne morem ravno reči ali jih imam ali ne. Enkrat je šlo brez težav in kruljenja drugič je bilo malo težje. Še vsakega pa smo pregurali. Marja dobrodošla. Po moje bi tudi lahko začela 3.1.2006 z drugimi. Več vas je bolj bo zanimivo. By! bonaca
Marjetka cvetka, oprosti, nisem bila čisto prepričana pa sem te kar zraven dala.Sory!! Claudia, kako je šlo?? Danes bo pa mesek,Pa bom najbrž naredila SPET paprikaš od Marjetke Cvetke, ga je zadnjič mož tako hvalil, da ga moram tudi jaz probat.Sem ga zadnjič jedla pa sem bila samo neki na pol pri okusu,zaradi virusov, zdej me pa res zanima Helena, en moj sodelavec pravi: KO SE NAJBOLJ MUDI, SE DOL USEDI!!! lp hema
Dobro jutro punce. Evo vodni dan je za menoj in je uspel!!!!! Zvečer je bila sicer kriza..pa sem se šla kar v toplo vodo namakat za eno uro..potem pa popila še čaj in spat. Sedajle pa že veselo zajtrkujem pomarančo..pripravila sem si dve, pa sem komaj eno vase spravila. Bom drugo malo kasneje. Za kosilo imam pa solato s poli salamo..obožujem to!!!!! Torej še malo moje statistike..izgubila sem 8 kg..ne boste verjele zjutraj mi je manjkalo samo 0,5 kg, da bi bila spredaj 6, mogoče pa le pridem do nje. Želja je bila sicer izgubiti ene 12 kg ampak je tudi to ok. V pasu -12 cm, v bokih -10 cm, v prsi - 8 cm (grozaaaaaa....zakaj vedno izgubimo tam gor...mi joške v modrcu kar plešejo)....na splošno izredno zadovoljna. Sem se odločila, da bom moj orbitrek kar posvojila in bova čez zimo postala dobra prijatelja, ker bi rada težo obdržala in malo na riti ter bokih še izgubila. Vsem vam najlepša hvala za vspodbudo..res ste super punce!!! Lanes seveda sem te vpisala na seznam za srečanje, Rmeli jaz sem se tudi bala vode, pa prestavljala, potem sem si pa za vodni dan vedno naredila plan, da sem bila čimmanj doma in čimdlje od hrane in uspelo mi je..sedaj po končani dieti se bom probala lune držat, če bo šlo. Glede starih cunj je pa tako..jaz sem obupna šivilija..pravi antitalent, zato sem vse hlače dala stran,ker ne znam ožati, puloverji so mi pa še ostali. Dušanka tudi jaz obožujem ribe z zelenjavo..tiste v rumenem pakiranju, si mi naredila skomine, jih bom po mojem za večerjo jedla. Marija dobrodošla! Seveda pozdrav tudi vsem ostalim cvetkam tu gori! Sem se mal razpisala...sedaj pa šibam nazaj delat. claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti