Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Jaz spet rabim ne hujšarsko pomoč. LJUBLJANČANKE, prosim če mi lahko katera vsaj približno pove kako s štajrske strani (po avtocesti) priti na Tržaško cesto? Kateri izvoz,.... Prosim! Kontaktirate me lahko zasebno, da ne bomo urujale vsem ostalim. Zelo vam bom hvaležna. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
rožica, ko prideš do obvoznice greš proti novemu mestu, (torej ne desno proti btc - ju ampak naprej), ko greš čez tunel desno, potem pa dol na lj - vič, (grejo lj rudnik, ig, center, vič) in priletiš direkt na tržaško. lp vsem punchka
Hvala 1000 krat! Torej izvoz LJ-Vič?! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dušanka, jaz sem vodo že dala skoz, jutri voda čaka Claudio. Ja, zadnja voda + 4 dni - tako piše v knjigi. Menim pa, da se ti res že preveč matraš z vsem in si zaslužiš pošteno silvestrsko večerjo. Andrinaa, statistike nimamo na enem mestu, včasih naše kile, pluse in minuse zaupamo kar na forum. Malo pobrskaj, če imaš le čas. jankica
Ojoj, Jankica in Claudia, oprostita prosim, sem malo zabrkala! Torej tebi Jankica vse čestitke, ker si uspela, tebi Claudia pa držim pesti, da še boš uspela! Dušanka
Dušanka, nič hudega, saj jaz bi kar z Jankico zamenjala...tako bi bil vodni dan že za menoj! claudia12
Bonaca pa marjanca45 hvala! Marjanca45 ja hudiča zeblo me je pa kr (pred dieto sem biol vroč), samo zdej je že skoraj čist dobro. Lep cvetkov topel pozdrav vsem Bojan Z.
Hojla! Dušanka,Helena,kako gre?Upam,da je z vama vse vredu.Dieta pa traja po končanem tretjem vodnem dnevu še štiri dni.Ampak vidve si za silvestrovo kar privoščita,pa po novem letu udarita še en sadni dan,. Jaz sem za lansko silvestrsko večerjo jedla pečena jabolka,sem imela ta dan sadni dan.Uh,kakšno voljo sem takrat imela,zdaj pa se nekako ne morem najti.Sej se nekaj trudim,sam,to je bolj tako-tako.Uspevam nekako držat kile,da bi šlo pa kaj dol,toliko se mi pa ne da pomatrat. Grem mal s hčerko na sveži zrak! Aandrina,poglej na 104 stran tretjega dela ločevalne diete! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Bonaca pa marjanca45 hvala! Marjanca45 ja hudiča zeblo me je pa kr (pred dieto sem biol vroč), samo zdej je že skoraj čist dobro. Lep cvetkov topel pozdrav vsem Bojan Z.
Tako!Mal sem bila zunaj,pol sem šla na orbija,naredila nekaj trebušnjakov,spekla nekaj palačink iz pirine polnozrnate moke,zdaj pa je čas za malo počitka. Pozneje bom skuhala še pasulj za jutrišnjo kosilo,jaz ga bom jedla kar tako,mojmu bo pa padla notri še kakšna!Hčerki pa jedo v šoli.Sicer kosilata tudi doma,ampak samo takrat,ko je kaj dobrega.Pasulj jima pa ne diši. Helena,Dušanka,kako,a gre vodica? Claudija,jutri bomo pa držali pesti še zate!Punce,ne dajte se! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti