Hema, smo čakali na sneg, katerega ste bili v vašem koncu deležni, pa ni bilo na štajerskem koncu nič iz tega. Mogoče kakšen drugi dan.
Dušanka, Helena - čestitam k prestanem vodnem dnevu. Me pa veseli, da bosta zaključili dieto pred novim letom, da se bosta lahko vsaj malo pregrešili, če se bosta želeli seveda.
Marjetka Cvetka pa je itak faca, ko je napisala, da je jedla pečena jabolka za novoletno večerjo. To je KARAKTER. Bom ob kakšni pregrehi pomislila nate (pred kakšno neumnostjo), na tvojo močno voljo, Marjetka Cvetka, pa se bom upam da, premislila. Sicer razen kruha in sladoleda nimam ne vem kakšnih drugih "lušt". Po dieti me je volja po čokoladi in keksih oz. napolitankah minila. Čokolade mi je dovolj dve rebri, keksov pa tudi 4-5. Kruha pa se ne morem ubraniti. Ko zadiši po trgovini, ali doma, joj, hudo! In ko stojim pred prodajalko v trgovini, se mi zdi, da začnem kar malo mencati ko me začne spraševati katerega bi. Kar ne znam se odločiti, katerega bi vzela. Bi črnega, ne ne, raje bi koruznega, ali pa tisti polnozornat je tudi dober, a ne... Sicer dostikrat ugotovim doma, da so me bile same oči in da kupujem še vedno absolutno preveč kruha. Če ga pa nimam, se mi pa zdi, da doma nekaj manjka. Ja vsak ima svoje dobre in slabe strani. Tole je bilo pa skoraj kot na kakšni spovedi. Samo da si kazen kar sami naložimo (skozi kilograme).
Dovolj za danes. Lepo spite, bodite pridne in se beremo jutri. Lahko noč!
bonaca