Pozdravljene,
sploh ne vem kje naj vas začnem brat. Sem na hitro skočila na tatstov računalnik, ker je moj še na popravilu. Danes sem na sadju. Upam, da ne bom zbolela, ker me začenja sumljivo boleti grlo in glava, pa zelo utrujena sem že cel dan. Je pa res, da je za mano zelo naporen vikend. V petek zvezer sem se peljala v Sežano na obisk. Ponoči pa sem vozila nazaj v Celje. Katastrofa. Od 1. ure zjuraj do 5. sem se vozila od Sežane do Celja, potem pa sem zagreznila v snegu na cesti 3 m stran od naše hiše, ker je bil previsok sneg in nisem mogla zapeljati pred hišo. Z mojim sva eno uro lopatala snag, da sem lahko zapelala s ceste in parkirala avto. Spat pa sem končno šla ob 6. uri zjutraj. Najhujša pot je bila od Sežane, ko Ljubljane, ko so me tovornjakarji prehitevali in nekaj trenutkov nisem nič videla, poskušala pa sem se obdržat na cesti in ne zavirat. Nočna mora. Hvala bogu, je vse za mano. Sem mogla malo postokat, ker mi je bilo tako hudo. Kako ste pa kaj ve, si bom pa prebrala, ko dobim računalnik. Baje, da bo jutri popravljen. Upam.
Veliko sreče na cesti, čim več zdravja in vztrajno pri dieti. Jaz se napolnim z vitaminčki, vzamem lekadol in grem spat. Danes ne grem na fitnes.
Imejte se.
LANES