Vegetarijanska kosila
nič ne skrbi sem zelo odprtega duha in precej hitro berem...:))
sicer je bil pa opis tako simpatičen, natančen in berljiv (ter vodljiv:), da sem jih enkrat že skuhala, tele rezance z makom... (v mislih seveda, res je šlo hitro, ampak sem zmogla...:)
če bodo "v živo" tako dobri kot so bili v mislih seveda sporočim. (se takoj pohvalim...:)
najlepša ti hvala in lep dan.
hruškabanana
zelenjavna kremna juha, ene take zvezdice iz hokaido buče iz Kalčka, pire krompir, solata, čokoladna torta
ajdova kaša z gobami, popečena zelenjava, solata s fižolom
Guacamole
Fižolova enolončnica z domačimi širokimi rezanci
Sirov burek
lp Vesna
No Veri, če se ti da še pisat pa povej še to okoli rib.
Danes pri nas - čičerika s papriko in solata iz kumar, za desert pa čokoladni puding s smetano,
včeraj- sataraš in krompirjeva solata z jajci,
torek pa narastek iz rezancev s skuto te hruškov kompot
Danes paradižnikova juhca, grisini in sladkarije.
hehe, kati, saj napisano mava že, tak da to ni problem, samo najt moram, v kiri folder sva zadevo spravila (to je malo večji problem) - ko najdem, prekopiram.
Veri
Aha, sem mislna, da imaš "pr rok". To ti pa verjamem, hitro se kam založi, še posebno ob dojenčku.
katti
paradižnikova juha, špinača, riž, postrv, solata
Včeraj: dateljni polnjeni z gorgonzolo, rižota iz jurčkov, motovilec s fižolom, orehova rolada s kislo smetano in sladoledom.
Danes: Široki (domači) rezanci v smetanovi omaki s šanpinjoni in zazlična sladkarija, jutri pa kuha tašča in po mojem bo juha, par vrst prilog, (pečen krompirček, riž z grahom, testenine z drobzinicami), sojini polpeti, mešana solata, in kapučino torta.
lp Vesna
porova juha z ajdovo kašo, lazanja z zelenjavo in gobami, zeljnata solata s fižolom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Burger s Kraljevo fit štručko

Pekoča paradižnikova juha