Tudi Ava, Faks Helizim in še kateri so bili v teh servietah. Ne vem, če je moja mama sploh kdaj kupila kake druge, dokler so obstajala taka pakiranja.
marjja
Tudi Ava, Faks Helizim in še kateri so bili v teh servietah. Ne vem, če je moja mama sploh kdaj kupila kake druge, dokler so obstajala taka pakiranja.
marjjaJa, še ena od stvari, ki so bile njega dni banalne, dandanes so pa nostalgičen kult (ravno pred nekaj dnevi sem šla v izolski Delamaris specialno po male ključke za odpiranje konzerv, ki smo jih včasih imeli polne predale, ker so bili priloženi vsaki ribji konzervi). Jaz bi takoj kupovala prašek v taki embalaži, veliko raje kot v plastiki ali kartonu, ki sta po uporabi samo še za v reciklišče; čudno, da se nobena tovarna ne spomni tega spet počet.
lp, proxima
Ja, moja mama ima še vedno tri krpe iz teh vrečk, vedno znova jih uporablja, kot bi bile večne. Proxima, verjetno nas je veliko, ki bi kupovali v taki embalaži.
malagaHm, kaj vse najde stric Google...
http://www.jatrgovac.com/2013/04/jubilarno-pakiranje-f
To je bilo ob 45-letnici, do 50-letnice je samo še dve leti.
Spomnim se žensk, ki so pri nas prevzemale narezano blago, potem to robile in zašile v vrečke - na navadnih gospodinjskih šivalnih strojih - in si s tem nekaj prislužile za zraven. Bile so večinoma doma, gospodinje ali mlajše upokojenke. Ja spomnim se teh svežnjev narezanega karirastega blaga.
tedykaNa moji vreči za spravljanje kruha piše RIO regulirani modul pranja.....pere globinsko za vse vaše potrebe. Če se prav spomnim, je prašek bele rjuhe pretvoril v 50 odtenkov sive, ampak brez teh vrečk in kuhinjskih krp mamina kuhinja ne bi bila to, kar je nekoč bila.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Pirin kruh s semeni