llilika,tudi jaz uporabljam Persil Expert,vendar pri pranju belega perila vedno dodam sodo bikarbona, kupujem pa jo v Evrospinu,pol kg stane manj kot euro.
Liiu
llilika,tudi jaz uporabljam Persil Expert,vendar pri pranju belega perila vedno dodam sodo bikarbona, kupujem pa jo v Evrospinu,pol kg stane manj kot euro.
LiiuV boju z madeži je zelo učinkovito tole.
rrr
Jaz perem zadnje leto na 95 z Arielom actilift ( Muller), imel pa ga je tudi Lidl v akciji. Najbolj zadovoljna v boju z umazanijo. Mož uporablja občasno klasične robce in včasih so krvavi- do pikice gre vse ven brez Vanisha, da ne govorim o kuhinjskih krpah. Ravno tako ga uporabljam za svetle stvari na 60. Ne kupim nobenega drugega praška za belo perilo.
Ker pa dermatologi Ariel odsvetujejo dam vedno na dvojno splakovanje. Imam pa tudi gumb za bolj umazano perilo, samo dvomim, da bi to pripomoglo k bolj belemu perilu.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMene pa zanima, če in kje bi se dalo najti sredstvo (tekoče ali v obliki praška) za ročno pranje (občutljivega) perila.
Life is war against boredom~Za zelo občutljivo perilo uporabljam Perwoll,je pa zelo dober Ariel bucato a mano- v tekoči obliki- preverjeno sem z njim prala vse volnene in svilene stvari na roko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSpecializirane trgovine s spodnjim perilom bi morale prodajat tudi praške/tekočine za delikatno perilo. Jaz perem moje spanxe in še kako malenkost kar s šamponom.
Tu je test pralnih praškov za pranje barvastega perila. Jaz uporabljam DMov Denk Mit prašek in sem zelo zadovoljna.
Vir: Revija VIP, oktober 2014

Hvala, bom pogledala, če imajo kaj v müllerju/merkatorju/tušu~
Me pa zanima, ali sploh še kje prodajajo kako bolj ali manj naravno sredstvo za ročno pranje (a mila za pranje sploh še obstajajo?), ker do sedaj sem zasledila samo oznake za dražilno...
Life is war against boredom~
| ribaracarak je napisal/a: |
V boju z madeži je zelo učinkovito tole. rrr |
jaz perem belo na 60°in tudi jaz madeže namažem s tem. se mi pa zdi, da so praškasti praški bolj učinkoviti od tekočih detergentov. meni je DM-ov kar uredu, tudi nima nadležnega vonja.
vse ostale cunje perem na 40°.
bolj pomembno se mi zdi to, da se stroj ne napolni preveč. npr. pri belih mora ostati za 3 brisače prostora, barvnih je lahko le za dobre pol stroja, se bolje opere in ne mečka in ne raztegne.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Pica zvitki