Raje vzemi alkoholnega, da bo 100%, da ti jabolčni ne bi obarval perila. Sicer je verjetnost za to bolj teoretična, ampak vseeno, za mirno vest. Pa alkoholni je ponavadi močnejši (9%), tako da ga lahko daš malo manj.
Sonja
Raje vzemi alkoholnega, da bo 100%, da ti jabolčni ne bi obarval perila. Sicer je verjetnost za to bolj teoretična, ampak vseeno, za mirno vest. Pa alkoholni je ponavadi močnejši (9%), tako da ga lahko daš malo manj.
SonjaSej zato sem bil v dvomih,da bi mi jabolčni obarval perilo.In sem se raje na vas obrnal.Ko preizkusim sporočiml
lp
Miele
Miele
Alkoholnega direkt v boben pa bo. ![]()
Monika7
Sem po prebiranju na tem forumu kupila Perwoll Sport. Moram napisat, da sem zelo presenečena, ker so oblačila (in nekaj brisač, ki so se zraven prala) mehkejša, kot ko sem prala s kombinacijo prašek-mehčalec.
yulchiNadaljujem to temo:
Na beli majčki imam rumene lise od deodoranta. Kako to odstraniti? Iščem kakšno delujoče/učinkovito belilo.
rdkapicaVanish za belo perilo??? Meni pomaga (ups, mojemu perilu, no).
lp
cervusVarikina. Prebrati navodila.
MygraceSoda bikarbona tudi pomaga pri belem perilu . Jaz jo dam kar med prašek kaki 2 žlici , pa še smešno poceni je .
BernardaOčitno kupuješ sodo bikarbono v večjih količinah, če jo tako na veliko uporabljaš. Kje se kupi sodo bikarbono v večjih količinah oziroma v kakšnih količinah jo kupuješ?
rdkapicaUpam, da ne smetim: Kakšne so pa izkušnje s pralno kroglo? Dobila sem jo v dar.
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem

Hrustljav rogljiček s sladoledom