Pralni prašek

Raje vzemi alkoholnega, da bo 100%, da ti jabolčni ne bi obarval perila. Sicer je verjetnost za to bolj teoretična, ampak vseeno, za mirno vest. Pa alkoholni je ponavadi močnejši (9%), tako da ga lahko daš malo manj. 

Sonja

Sej zato sem bil v dvomih,da bi mi jabolčni obarval perilo.In sem se raje na vas obrnal.Ko preizkusim sporočiml

lp

Miele

Miele

Alkoholnega direkt v boben pa bo.

Monika7

Sem po prebiranju na tem forumu kupila Perwoll Sport. Moram napisat, da sem zelo presenečena, ker so oblačila (in nekaj brisač, ki so se zraven prala) mehkejša, kot ko sem prala s kombinacijo prašek-mehčalec.

yulchi

Nadaljujem to temo: 

Na beli majčki imam rumene lise od deodoranta. Kako to odstraniti? Iščem kakšno delujoče/učinkovito belilo.

rdkapica

Vanish za belo perilo??? Meni pomaga (ups, mojemu perilu, no).

lp

cervus

Varikina. Prebrati navodila.

Mygrace

Soda bikarbona tudi pomaga pri belem perilu . Jaz jo dam kar med prašek kaki 2 žlici , pa še smešno poceni je .

Bernarda

Očitno kupuješ sodo bikarbono v večjih količinah, če jo tako na veliko uporabljaš. Kje se kupi sodo bikarbono v večjih količinah oziroma v kakšnih količinah jo kupuješ?

rdkapica

Upam, da ne smetim: Kakšne so pa izkušnje s pralno kroglo? Dobila sem jo v dar.

marjja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti