Kaj pa hladilnik z zamrzovalno omaro. V večini kuhinj sem videla pač malce večji hladilnik in spodaj malce manjša zamrzovalna omara (2 ali 3 predale). Ke imam doma v kuhinji puščen prostor za tak aparat (od gorenja) - trenutno pa imam v rabi le en star hladilnik, me zanima sledeče:
- moj dragi zelo nasprotuje zamrzovalnemu delu, češ da se v kuhinji še bolj segreva, da oddaja veliko toplote in da se zato tudi nabira voda-vlaga in da imajo skrinje v kuhinji samo po blokih, ker nimajo kam dat tavelike omare ali skrinje.
Midva bova imela zamrzovalno omaro v garaži (nimamo stopnišča v garažo in bo treba pozimi ven in okoli vogala v garažo po vsako stvar).
Jaz pa zahtevam, da bova imela tako manjšo od Gorenja tudi v kuhinji, saj ne morem za vsako malenkost hodit nonstop dol v garažo v taveliko omaro (npr. pozimi imam zamrznjen peteršiljček, pa v majhnih škatlicah zblanširane štorovke, pa kakšno kozico v kateri je kakšna jed, ki je ostala, pa jušna zelenjava, ... to bi moralo biti pri roki!!!!! Upam, da bo moja obveljala.
Kakšne izkušnje imate pa vi??
larisa