Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci
Čisto tako kot v kitajskih restavracijah - lahko govorim za mariborske, ostalih ne poznam - običajno ni, ker uporabljajo kar precej na pol pripravljenih pripravkov, se pa da tudi doma naredit čisto spodobne kitajske jedi. Le za kakšno sestavino je kdaj treba čez mejo, v kakšno specializirano trgovino, čeprav se pri nas dobi že zelo veliko oziroma skoraj vse.
Bom poiskala recepte in ti jih poslala.
Dobrodošla med nami, in lep pozdrav, mamamia
mamamiaDokaj specifičen okus daje mnogim kitajskem jedem osnova iz ingverja in česna, ki ju večinoam najpreje stresejo v ogreto sezamovo olje. In sezamovo olje, ko ga nekoliko poljiemo po jedi, ko je že gotova.
Pa seveda sojina omaka. Sicer je pa tekin recept tak, kot sem ti ga sama nameravala poslati, takoda od mene dobiš kaj drugega.
mamamia
mamamiaPinga, nimam recepta za to jed, razen za piščanca z arašidi. Pa katero kitajsko si mislila, v mb jih je pet?
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Bruschette s paradižnikom in kumarami