ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Hey! Rožica tud nekaj maščob mormo pojest. Vitamini A, D, E in K so topni v maščobi. Če ne boš na sadni dan pojedla nobene maščobe, telo ne bo moglo sprejeti teh vitaminov. Zato so oreški zelo priporočljivi, samo ne v velikih količinah. Bejbe, kaj pravte, da se vse vagamo ob ponedeljkih. Tako bomo imele ob ponedeljkih razpravo o kilogramih. Ene bodo vesele, ene bo treba malo potolažit. By, by.
Hvala Luccy! Saj to vem. Mogoče te je zmedlo, ker nisem vsega prepisala. To pa zato, ker smo že velikokrat debatirale o tem, da je treba uživat vso hrano, da so tudi maščobe koristne, in zakaj....... Zato pa tudi pravim, da ne bom komplicirala, ker nameravam po dieti jest vse, zato ni pametno da zdaj omejuješ in zmanjšuješ količine in kalorije, ker se telo privadi in manj porabi. In s časom lahko prideš na zelo majhne dnevne kalorične potrebe... Začaran krog. Spet sem zatavala.... Pa saj ni važno. Oprostite jaz sem danes sitna, saj veste lakota..... Sem samo želela komentirati to: arašidi so Š, pistacije, mandeljni in lešniki OH, orehi, brazilski oreški pa lahko na S dan. arašidi vsebujejo približno toliko Š kot B, zato niso priporočljivi. Skratka Hvala, ker si tako lepo napisala, ker jaz danes samo bluzim. Se opravičujem za nesporazum. Komaj čakam, da grem spat. Ker vode ne morem več. Grem zdaj jaz še za kakšno uro v kopalnico, potem pa samo še eno ali dve, mogoče tri.... skodelice čaja. VROČEGA!!!!!!! In en kratek pogled na forum se tipkamo. Sitnoba. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
živjo! punce, jaz vas sploh ne dohajam, tolk ste pridne za pisat. aha, visoka sem 1,70m. željena teža pa mhm, naprimer 66 kg. če mi bo seveda uspelo. telovadim skoraj nič. včasih mi je kar mal smešno, da hujšajo nekatere z mojo višino in 54-imi kilogrami. no, pa saj vsaka zase ve. jaz sadja za zajtrk ne ločujem. če mi paše npr. jabolko in hruška, pač to pojem. pazim pa da se ne prenajedam. ko čutim da je moj želodec poln, vstanem od mize. DRŽTE SE! meda
Dobro jutro, rožice ! Sonček že kuka na plano. Me kar mine, ko pomislim, kakšen dež bi naj bil spet jutri in potem tri dni. Pa ta april pa res ne more iz svoje kože ! Včeraj sem si naredila OH dan, da bi zvečer lahko jedla sladkarije. ampak potem sem bila tako navdušena nad žličniki in solato, da sem zvečer pojedla še eno dozo, sladkarije pa naslednjič. Danes bom jedla meso po 14 dneh - kuhana govedina v solati s paradižnikom, papriko, kumarami, sojinimi kalčki. Zvečer pa spet zelena solata. Všeč mi je, ko si lahko hrano pripravim tako hitro in enostavno. Ob sobotah in nedeljah pa si pripravim običajno kaj takega, kar se dalj časa kuha, ker imam čas. Pa "zalogo" za zamrzovalnik si naredim za čez teden. Ta vikend me čaka prebranac. lep dan vsem ! marjanca45
dobro jutro punce! izgleda da bo spet posijalo sonce. super! ta vikend me mika da bi sla malo na obalo. upam da bo moj tudi za pa se psicko pograbimo pa gremo!!! lepo izkoristite dan in seveda vikend, pa se slisimo barbi1 lep pozdrav vipercat
Dobro jutro tudi od mene! Kako ste? Jaz sem utrujena in zaspana. Včeraj smo imeli selitev v službi, nato pa še doma pripravljalna gradbena dela. Komaj čakam 03.05. ko pridejo zamenjat okna in vhodna vrata. Jaz imam danes Š dan in me v službi čaka riževa solata z grahom in koruzo. Kako kaj telovadba? Pri meni je trenutno na nuli, zaradi pomanjkanja časa. No, saj malo prinesem notri z fizičnimi deli! Lep dan vsem.
jutro, samo štempljam se na forumu :) kava ej seveda na mizi. tista pregrešna z malo sladkorja in mlekom. in ni me sram, ker sem rahlo pod pritiskom. na sploh se dogajajo neke stvari, ki mi jemljejo veliko energije, oa raje z eno kavo umirim živce kot pa z jafa keksi...ki jih je moja mala pozabla v avtu na zadnjem sedežu. odprte. pa avto je čisto pred vhodom službe parkiran...tako da...ne, ne. sej ne bom. sploh ker me preveč mišice bolijo, da bi se po dvojnih stopnicah povzepela :) heh, je kr dobro hodit v dvojniku na fitnes, četudi eni ni, pa druga tega ne pove, greva. pa četudi na koncu ugotoviva, da nobeni ni bilo ravno za telovadbo, je na koncu fajn občutek. prijetna bolečina :) tako da- hvala lucy!! (ker vem da bere ;)torej nič keksov, imam za malico že tunino konzervo, pa polnozrnato rezino kruha, paradižnik pa grem še iskat. kar se vremena tiče pa.... hudiča! punce nič ne danes preveč skupinsko na forumu viset, mogoče pa smo same krive, saj veste...veliko bab na kupu pa slabo vreme.....;) šala mala. držte se. kave več ni, je treba delat. papa tabina
Hojla! Sej,mogoče je pa zato slabo vreme,ker so se nam moški čisto izgubili! No,danes bo očitno še sončka,sam jaz na žalost ne bom imela časa uživat v toploti žarkov. Jaz oreščke jem na sadni dan,za malico kakšno pest,al pa mal več,ravno zaradi vseh vitaminov,ki jih vsebujejo. Danes B dan,za kosilo regrat,sir in jogurt,malo kruha in obvezna juha. Ja,v ponedeljek pa seveda tehtanje in poročanje! Sam jaz sem se že danes stehtala,ker nisem več zdržala in tako je padla odločitev,da se bom tehtala vsak B dan zjutraj!Torej prve štiri dni -2kg ! V tromesečni pavzi dva pridobljena kilograma sem že izgubila.Zdaj pa veselo naprej!Juhu! Mejte se lepo in uživajte! Marjetka cvetka
Evo mene nazaj, drage damice. Ta teden res nisem imela časa za forum in sem sedaj brala in brala in brala... Ni kaj, pridne ste. Moški so pa pozabili na nas, a kaj? Najprej vsem hvala za čestitke ob rojstvu nečakinje. V torek sem šla v porodnišnico in je mala tak lušten cukerček, da človeka kar prime da bi še sam imel spet malo bebiko. Sicer pa danes prideta iz porodnišnice in tudi mi gremo na Gorenjsko, tako da se bom napestvala. Moja hčerka je bila tako navdušena na Emo, da sploh nisem mogla verjet. Je bil tak jok ko smo odhajal... Ker obljuba dela dolg, se vam danes KONČNO pridružujem še jaz. Sicer sem planirala štart že za sredo, pa sem potem pogledala kako mi pridejo dnevi za praznike. Odločila sem se raje za danes, tako da imam na 27.4. in 1.5. B dan, ker takrat vedno pečemo zunaj. Pa še pekla sem za na Gorenjsko te dni, pa danes ima svak rojstni dan, v nedeljo še sestrična in mi tak razpored dni res bolj ustreza. Sicer pa sploh ni pomembno ali je sreda ali petek, pomembno je da SEM ŠTARTALA. Berem kako ste vse pridne za telovadit. Upam da se še mene kaj te zagnanosti prime. Zaenkrat je moja edina telovadba hčerka. Sicer mi doma naprav za telovadbo ne manjka, ampak kaj ko vse počivajo v omari, pod mizo in pod posteljo. In če pomislim koliko sem za vse to zapravila?!?!?!?!?! Včasih sem vsaj trebušnjake delala redno, sedaj pa komaj še vem kaj to je. Sem pošteno za okregat. Vidim da ste vse ki ste z dieto že zaključile, pridne še naprej. BRAVO PUNCE. Pokažite nam da se da in potem tudi me ne bomo imele izgovorov. Čeprav jih meni nikoli ne zamanjka!?! Sem karakter, kaj? Tako, sedaj pa šibam še eno rundo piškotov spečt, z optimizmom da me ne premamijo. Potem pa morem še spokat za vikend. Upam da jim bo delal internet da bom z vašo pomočjo uspešno prestala vikend. Me je mami pregovarjala da naj raje začnem naslednji teden ko pridem domov, da si bom lahko na teh praznovanjih ki me čakajo čez vikend kaj privoščila. Pa se nisem dala in sem rekla da v teh dneh raje kakšno kilco zgubim kot pa dodam. Že tako je bil ta teden nor in so mi kile zbezljale. Se danes sploh nisem vagala in bom štartala kar s tako težo kot sem jo imela v ponedeljek. Itak bo to kar sem pridelala v zadnjih dneh takoj šlo dol, saj sem samo zapacana z vsem. Vsaj upam! Danes sem se pa razpisala. No ja, saj imam v dobrem, ker se par dni že nisem javla. Lepo uživajte moje damice, pa en sončen pozdravček z obale. tejčica
Hejhoj! Čez dobra dva tedna se bom pridružila vsem ki ste končali 90dnevno ločevalno... Včeraj sem šla po nakupih - res je fino ko ti pri probavanju cunj ni treba pazit kje ti bo kak špehec ven pokukal!! Mislim da bo moj končni rezultat 6- in zelo sem zadovoljna. Bo pa treba telešček malo utrdit s telovadbo... Vse tiste ki šele začenjate in tiste ki ste trenutno v krizi: SPLAČA SE VZTRAJAT!! Želim vam en lep in sončen dan ter čimmanj lakote vsem vodnim ter sadnim! ivonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti