Evo mene nazaj, drage damice. Ta teden res nisem imela časa za forum in sem sedaj brala in brala in brala... Ni kaj, pridne ste. Moški so pa pozabili na nas, a kaj?
Najprej vsem hvala za čestitke ob rojstvu nečakinje. V torek sem šla v porodnišnico in je mala tak lušten cukerček, da človeka kar prime da bi še sam imel spet malo bebiko. Sicer pa danes prideta iz porodnišnice in tudi mi gremo na Gorenjsko, tako da se bom napestvala. Moja hčerka je bila tako navdušena na Emo, da sploh nisem mogla verjet. Je bil tak jok ko smo odhajal...
Ker obljuba dela dolg, se vam danes KONČNO pridružujem še jaz. Sicer sem planirala štart že za sredo, pa sem potem pogledala kako mi pridejo dnevi za praznike. Odločila sem se raje za danes, tako da imam na 27.4. in 1.5. B dan, ker takrat vedno pečemo zunaj. Pa še pekla sem za na Gorenjsko te dni, pa danes ima svak rojstni dan, v nedeljo še sestrična in mi tak razpored dni res bolj ustreza. Sicer pa sploh ni pomembno ali je sreda ali petek, pomembno je da SEM ŠTARTALA.
Berem kako ste vse pridne za telovadit. Upam da se še mene kaj te zagnanosti prime. Zaenkrat je moja edina telovadba hčerka. Sicer mi doma naprav za telovadbo ne manjka, ampak kaj ko vse počivajo v omari, pod mizo in pod posteljo. In če pomislim koliko sem za vse to zapravila?!?!?!?!?!
Včasih sem vsaj trebušnjake delala redno, sedaj pa komaj še vem kaj to je. Sem pošteno za okregat.
Vidim da ste vse ki ste z dieto že zaključile, pridne še naprej. BRAVO PUNCE. Pokažite nam da se da in potem tudi me ne bomo imele izgovorov. Čeprav jih meni nikoli ne zamanjka!?! Sem karakter, kaj?
Tako, sedaj pa šibam še eno rundo piškotov spečt, z optimizmom da me ne premamijo. Potem pa morem še spokat za vikend. Upam da jim bo delal internet da bom z vašo pomočjo uspešno prestala vikend. Me je mami pregovarjala da naj raje začnem naslednji teden ko pridem domov, da si bom lahko na teh praznovanjih ki me čakajo čez vikend kaj privoščila. Pa se nisem dala in sem rekla da v teh dneh raje kakšno kilco zgubim kot pa dodam. Že tako je bil ta teden nor in so mi kile zbezljale. Se danes sploh nisem vagala in bom štartala kar s tako težo kot sem jo imela v ponedeljek. Itak bo to kar sem pridelala v zadnjih dneh takoj šlo dol, saj sem samo zapacana z vsem. Vsaj upam!
Danes sem se pa razpisala. No ja, saj imam v dobrem, ker se par dni že nisem javla.
Lepo uživajte moje damice, pa en sončen pozdravček z obale.
tejčica