ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Rožica, saj se nebi sekirala, ampak... imam 20 kg viška, julija pa je ohcet... jaz pa glavni akter na njej... pa bi res rada kolko tolko zgledala... Eh, pa bo že nekak. Mori pa me to 100 na uro. Saj vem, da bi mogla prej malo pazit pa to... Ampak pač mi ni zneslo. No, jaz si grem zdaj skuhat špagete, pol pa na šprancir. Tebi, rožica, pa obilo uspeha danes. petrusha
Če se ne motim piše v Rinini knjižici, da lahko oreščke jemo na Sadni dan. Tudi jaz ne vem kaj je z mano, meni zadnje čase kar sami v usta letijo. Včeraj, ko sem imela sadje sem za večerjo jedla arašide, seveda ne slane, pa še sama sem jih lupila, da bi manj pojedla. Seveda mi ni bilo dovolj, pa še boga bom danes, ko imam vodo, sem si mislila, se pa res ne bo nikjer poznalo saj danes itak ne bom kaj jedla. Pa je k sreči moj dragi naredil konec. Pospravil mi je vse vrečke arašide, mandeljne (tudi tiste sem skoraj načela),... On nikakor ne razume, da lahko kdaj pa kdaj tudi tako hrano jemo, pa da lahko čokolado, pa sladkarije in me vedno opozarja, da danes pa res veliko jem..... Pa saj sem mu hvaležna, ker vem da lahko hitro zaidem, samo enkrat na štiri dni pa bom pojedla tisto čokolado in sladoled, kar mi pripada mi pripada!!!!!!!!!! Marjetka cvetka Hvala, za enkrat pomaga, le proti večeru bolj močno stiskaj, da bo le pomagalo! Tako lepo mi opisujete pripravo pizze, da bi jo najraje danes naredila. :( NIč zato, jo bom pa na OH zagotovo, takrat javim kako mi je uspela. Tudi jaz bi dala gor najraje koruzo, fižol,.... Samo, bom poizkusila brez in z večino zelenjave, ki ste jo predlagale. Njam! Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Pozdrav! Ugotovila sem, da kadar berem forum moram nekaj jesti, ker se mi kar sline cedijo, ko s takim zanosom pišete o jedeh, ki ste jih oziroma jih boste pripravile. ko tole pišem jem jogurt. Ostanite pridne še naprej. barbi1
uff...zdaj pa še samo o pizzah debatiramo, a? Tabina, arašidi so Š, pistacije, mandeljni in lešniki OH, orehi, brazilski oreški pa lahko na S dan. Maychi...v bistvu sem sedaj nekje vmes...oziroma zaenkrat še ločujem, Montignaca še nisem dovolj naštudirala, pa sedaj imam toliko drugih obveznosti, da je kriza. Sicer pa bom do nadaljnjega prakticirala tkaole, da tisti dan, ko bom imela največ dela in opravkov, bo S ali V, ostalo pa pač ločujem pri obrokih. Sadje dopoldne se držim, ampak ne zmeraj. Sem pa spet nazaj na fitnesu in sem čisto prerojena. Vsaj 2x/teden, pa je življenje čist drugačno. Lepo se imejte, Darchy
Jaz sem pa nekje brala, da arašidi vsebujejo približno toliko Š kot B, zato niso priporočljivi. Lahko pa jeste na sadni dan pistacijo, orehe, mandeljne, lešnike, ind. oreške ... Ni panike. Tabina, lahko ti pošljem tiste vaje po mejlu, samo napiš mi ga. Ha, ha jaz pa danes lahko jem zvečer čokolado. Komaj čakam! Se mi že cedijo sline! Pa, pa.
Ja mreni se tudi sline cedijo! Zato pa pravim nazdravje pa do dna! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Zdravo. Končno imam tudi doma internet, tako da vas nas bom lahko obiskovala tudi popoldan in zvečer, na petek in svetek. Huraaaa!!!! Danes imam OH dan. Pa me zanima, če lahko jem žgance iz ajdove moke, ali je to bolj za škrobni dan? Prosim hitro za nasvet in že naprej hvala. Bajči!
hoj, bessybori, o polenti so na enem mestu že ugotavljali, da je OH, čeprav je koruza škorb, ker je pridelana. še posebej ker spada ajdova kaša pod OH, mislim, da jo absolutno lahko poješ danes. vsaj jaz bi jo..ampak jaz imam pravkar pečene banane na krožniku, mnjam. sem pša kr malo slabe volje, ko berem tole o arašidih. uapm dsa moje telo ve, da za necvednost lahko kak gram dol da. lep pozdrav, tabina
Tabina, hvala. Sem se že napapcala. Bilo je božansko. Sem jedla žgance in malo tekočine od kisle juhe. Zdaj pa ne vem, sem preveč pojedla, ali pa me v želodcu tišči, ker sem spila danes že veliko vode. Se slišimo! Bajči
Malo me je zvilo, pa sem šla brskat po knjižici, sem opazila, da ni bilo dobro, sem le še bolj lačna, ko prebiram tiste recepte. Za jutri sem se odločila za govejo juho, kuhano govedino in regrad. Komaj čakam, regrad sem nabirala cel popoldan, če priznam sem bolj lovila sončne žarke in skušala pripravit zalogo te trave, baje bo spet grdo vreme in ne bom mogla nabirat. Upam, da se grožnje ne bodo uresničile! Jaz bi sonček! Bajči jaz tudi mislim, da je ajdova kaša OH. Sem nekje zasledila idejo za OH kosilo ajdova kaša z gobicami. Glede arašidov sem pregladala celotno knjižico, forume,... in nikjer nisem zasledila razdeljavanja oreščkov. Mogoče po kakšni drugi dieti. V rinini knjižici piše, citiram: V sadnih dneh uživajte oreščke in semena.......Oreščki vsebujejo maščobe, res da rastlinske, vendar kar je preveč ni zdravo. Soljeni in praženi so prepovedani! Torej jaz se ne bom nič sekirala, ker sem se v prvem krogu držala pravil po knjižici, kilogrami so šli dol in to je najvažnejše. Sicer si jih pa le redko privoščim, zaradi tistih nepriporočljivih maščob. :) To , je moje mnenje, ker ne ločujem zelenjave ( npr. paradižnik je B;....) ne nameravma ločevati oreščkov. Lep dan. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti