Če se ne motim piše v Rinini knjižici, da lahko oreščke jemo na Sadni dan. Tudi jaz ne vem kaj je z mano, meni zadnje čase kar sami v usta letijo. Včeraj, ko sem imela sadje sem za večerjo jedla arašide, seveda ne slane, pa še sama sem jih lupila, da bi manj pojedla.
Seveda mi ni bilo dovolj, pa še boga bom danes, ko imam vodo, sem si mislila, se pa res ne bo nikjer poznalo saj danes itak ne bom kaj jedla. Pa je k sreči moj dragi naredil konec. Pospravil mi je vse vrečke arašide, mandeljne (tudi tiste sem skoraj načela),... On nikakor ne razume, da lahko kdaj pa kdaj tudi tako hrano jemo, pa da lahko čokolado, pa sladkarije in me vedno opozarja, da danes pa res veliko jem..... Pa saj sem mu hvaležna, ker vem da lahko hitro zaidem, samo enkrat na štiri dni pa bom pojedla tisto čokolado in sladoled, kar mi pripada mi pripada!!!!!!!!!!

Marjetka cvetka Hvala, za enkrat pomaga, le proti večeru bolj močno stiskaj, da bo le pomagalo!
Tako lepo mi opisujete pripravo pizze, da bi jo najraje danes naredila. :(
NIč zato, jo bom pa na OH zagotovo, takrat javim kako mi je uspela. Tudi jaz bi dala gor najraje koruzo, fižol,.... Samo, bom poizkusila brez in z večino zelenjave, ki ste jo predlagale. Njam!
Lp.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.