Živjo!
Pridne ste nimam kaj za dodat.
Pravkar sem si hotela narediti vitaminski napitek in neboste verjele voda sploh ni pritekla.

Želim vam, da vam dan čimprej mine. malo vode pa le pustite še za ostale!

Tudi jaz se strinjam s SY, mislim da prepogosto tehtanje ne prinese nič kaj dobrega, kvečjemu padec motivacije v času ko se kilogrami ustavijo.
Petrusha jaz ti želim, da ti v teh treh mesecih motivacija nebi padla in bi konstantno izgubljala kilograme, vendar po izkušnjah vseh nas predhodnic se kilogrami ustavijo po prvem vodnem dnevu in teža se več tednov ne premakne nikamor. V tem času ti lahko vsakodnevno ali celo večkrat dnevno tehtanje zelo načne motivacijo.
Sicer pa je to stvar vsakega posameznika, kot si dejala in vsak se motivira na svoj način, nekateri mogoče tudi z vsakodnevnim tehtanjem?
Pikica vzemi dežnik ali dežni plašč s sabo, da ne boš zbolela ob tem morebitnim vsakodnevnim naravnim tuširanjem, verjamem da je prijetno. Ampak zdravje je prvo !

Vipercat tudi jaz mislim, da bi lahko objavija tabelo npr. na 100 stran in jo tam samo spreminjala. Ali pa, da jo pripneš pod svojo temo in pod to temo dodaš samo link na tabelo.
Mogoče bi lahko predhodne tabele izbrisala in objavila najbolj izpopolnjeno. Mislim, da bi bilo dobro da bi v tabelo dodale začetno težo ( v kg), trenutno težo in kako dolgo se že trudimo za to trenutno težo, torej kdaj smo pričeli.
Bolj kot trenutno težo, bi me zanimalo koliko kilogramov je kdo v 3-mesecih izgubil ( -XX kg), oziroma bi lahko tudi te tri mesece delile na 1.; 2.;3. vodni dan. Saj zdaj ob objavljeni trenutni teže ne vemo v kateri fazi diete je posameznik,....(no me ki se "poznamo" seveda vemo, jaz govorim le v odnosu do tabele, če gledaš le to ). Tako bi imeli tudi ostali, ki se šele odločujejo za dieto ali so jo šele pričeli več informacij o poteku diete.
Videli bi kaj lahko pričakujejo, torej dejansko stanje ne le to, da se kilogrami ustavijo.
Vsekakor zakon si, da si nas tako lepo zbrala.
Ups, ne me kregat. Sicer ste pa že navajene, ko enkrat pričnem tipkat ni konca.....
lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.