Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!
Danes me prav razganja od energije in same traparije mi rojijo po glavi. Vam povem, da je pomlad blizu :o).
Ta vodne, za vas je danes obilo vode (čaja) edina rešitev. Pijte, pijte in še enkrat PIJTE. To res pomaga in, če bo katero slučajno zamikalo, da bi kaj vtaknila v usta - NIKAR. Vam povem, da je naslednji dan občutek zmage enkraten. Premagaš namreč sam sebe, lakoto in mene to tako napolni z energijo in samozavestjo, da sem cel dan "u luftu". Res, sploh ni hudo in občutek naslednji dan poplača vso vodenost. Držite se punce, mi smo z vami.
Ben, kar se tiče češpljovine ... Khm, khm ... malo heca pa mora bit, a ni tako?! Bohprvar, da bi se na vsako tako "ljubkovalno" odzvale z gnevom. Življenje je treba vedno pogledati s tiste lepe strani in prepričana sem, da si ti namenil ta izraz prav iz tega nagiba: malo za hec, malo je pa tudi res, kaj čmo. Ženske smo si našle svoj prostor pod soncem in z veseljem ga delimo tudi z moškimi predstavniki. Le kaj bi brez njih!?? In kaj bi šele vi brez nas :o))
Torej Filip, nikar ne kompliciraj. Če moraš izgubiti 25 kil boš kar nekaj časa moral prakticirati tale način prehranjevanja in tudi če ne vagaš živil, boš zagotovo hujšal. Med obroki ne ješ ničesar, po 20 uri ni prigrizkov in priboljškov, ne mešaš OH ali Š in B, itd. Mislim, da je Ben lepo povedal, spremeniti je treba način prehrane in razmišljanja. Vsaj za kosilo se najej in potem za večerjo manj pa bo.
Sama se najbolj bojim kako bo po treh mesecih. Tako dobro se poznam in recimo rižoti z mesom ali musaki se ne želim odpovedati. Tako si jo bom včasih privoščila in potem naslednji dan po principih 3MD naprej. Tudi krvavice imam zelo rada in pozimi jo bom pač kdaj pojedla. Teoretično imam že vse rešeno, bolj pa me skrbi kako bo v praksi. Občudujem ljudi, ki se svojih principov tudi držijo. Prav spoštujem tiste, ki shujšajo potem pa uspešno ohranjajo novo pridobljeno težo. Sama sem bolj "šibke sorte" in trma ni ravno moja vrlina (ali pač?). Pri hujšanju in ohranjanju teže bi mi tudi trma prav prišla.
Takole, vesela sem, da sem imela čas, da se pofočkam. Lepo je bilo prebrati vse kar ste napisali od včeraj zvečer. Včeraj sem si skuhala polento za današnje kosilo in tudi domači bodo morali jesti polento, ker je zaloga v zamrzovalniku pošla. Naredila jim bom friko (sir in zaseka) ter jim polila po polenti, jaz pa jo bom žulila bolj suho - samo z malo čebule. In tudi za večerjo bom raje polento, ker mi sladko nikakor ne paše.
Ta vodene, zdržite in tudi vsem ostalim želim lep dan.
Mimogrede, hvala za čestitke!
Marina5