Dobro jutro, rožice moje !
Res vam hvala za pametne nasvete glede mojega sina in njegovega morja brez mene. Saj ves čas že v sebi vem, da ga bom pustila, pa vendar sem želela še kakšno drugo mnenje, da mi potrdite, da ne delam narobe in da zato, ker ga pustim stran od sebe, nisem slaba mama. Sem bila pa tudi sama presenečena, kako so si že vse splanirali. Govorila sem tudi s starši in nihče ni tako v skrbeh kot jaz. Vsi so bolj na kul. Mogoče sem taka tudi zaradi moževe nesreče, ker človek vedno misli "oh, saj nam se pa kaj takega ne more zgoditi". In ko se zgodi, nas trdo pribije na tla in spoznamo, da nismo več "nedotakljivi", da se tudi nam lahko zgodi. Saj se ves čas, odkar sva sama, zelo močno kontroliram, da nisem panična mama, da ga pustim sem in tja, vendar mu je jasno, da, ko bo enkrat zapravil moje zaupanje....... Je priden fant. Mogoče zato, ker sva skupaj preživela res hude čase in sva imela le drug drugega, da sva vse to preživela.
HVALA VAM ŠE ENKRAT !
Diling, bom upoštevala tvoj nasvet glede Discoverya, ki ga sicer zelo rada gledam.
Aknirad, zdravo in bravo, da ti je ratalo priti v stare tire.
Brittney, superca, da ti je ratalo prepričati starše. Imeli boste še eno temo, o kateri se boste lahko pogovarjali, ti jima boš lahko svetovala in na ta način pomagala.
Moj vikend je bil čuden. V petek sem dobila zelo hudo drisko ( po ogromni skledi domače solate in hrenovki), ki je trajala celih 12 ur in tako je moj načrt, da bom šla v soboto na Pohorje, padel v vodo. Komaj sem zlezla iz postelje, saj sem bila kot ožeta limona in banane so bile tiste, ki so mi najbolj pomagale. Potem sem vso soboto bolj ali manj vegetirala ( morala sem na praznovanje prijateljičinega rojstnega dne, kjer pa me hvala bogu niso silili z ničemer), saj sem čutila, da še nisem čisto dobra. V nedeljo sem končno pregonila 13 km na mojem sobnem kolesu, vendar se je po nenormalnem znojenju opazilo, kakšen napor je bilol to za telo. Ampak sem zdržala in danes sem že spet stara Marjanca izpod klanca. Hrbet je priden in me uboga, jaz ga pa tudi čuvam. Mavec sem dala do nadaljnega na počivanje.
Moja teža je spet pridna, kar je glede na to, kar se je dogajalo, skoraj normalno. Ja, včeraj pa sem imela tako silno željo po sladoledu, da sem ga pojedla pol litra za večerjo. Najprej sem še razmišljala o solati, potem pa je prevagal sladoled in sedaj bo za nekaj časa spet mir. Pa malo jedilne čokolade. Sladkarije jem na kakih 14 dni enkrat, več pa nimam želje.
Tako, raport sem podala ( Brittney, kot pri vas, kaj ), sedaj pa na delo veselo in v nov, s soncem obsijan dan oz. teden.
marjanca45