Najbolj enostavni piškoti s črto
Neli5: Šele zdaj sem opazila tvoje vprašanje. Mi ne zaznamo razlike med splendo in sladkorjem v hrani in pijačah. Veliko stvari spečem zamo z njo, včasih pa 1/4 sladkorja, ostalo splendo. Nazadnje sem naredila nadev za potico izključno s splendo, s tem, da sem testo sladkala s sladkorjem. Tudi par kolegov, ki trdijo, da zavonjajo umetno sladilo mi je že uspelo prevarat ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ker nameravam biti še naprej prijateljica z njimi, prevare nisem omenila. Naj živijo v zmoti!
Ja, na naši strani Atlantika se dobi v vsaki trgovini, tudo CocaCola ima en produkt s splendo. Pa jogurti, sadne pite, sladoledi in podobni izdelki so redno na policah in vsi imajo več kot opazen znak: Narejeno s Splendo.
Mene pa zanima, če je katera že uporabila rastlino stevio za sladkanje. Rada bi vedela, kako in za kakšne stvari ste jo uporabile.
Danes sem stevio prvič videla v vrtnariji med zelišči in moram reči, da ima liste res zelo sladke. ![]()
![]()
![]()
Hvala, ![]()
Listek sem dala v limonado poleti, ali pa posušenega v vroč čaj - v drugem primeru bi morda lahko rekla, da se je malo čutila sladkoba, v prvem niti ne.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Pijana Kokoš