meni so najboljši s pariško kremo: belo in črno, ki ji nabrizgam na ohlajene mafine. pariška krema je stepena smetana z vmešano stopljeno čokolado. njam!

Piščančja stegna z miso pasto
meni so najboljši s pariško kremo: belo in črno, ki ji nabrizgam na ohlajene mafine. pariška krema je stepena smetana z vmešano stopljeno čokolado. njam!
| Soffy je napisal/a: |
| S čim pa okrasite cupcakese? Na internetu se najde ogromno idej kako okrasiti, ampak jaz kot začetnica in glede na ponudbo dekorativnih elementov na slovenskem tržišču, bolj malo spravim skupaj? :) Soffy |
Premešam jih z veliko žlico, počasi, od spodaj navzgor, samo toliko, da se suhe sestavine navlažijo. Nikakor z mikserjem! Pri nekaterih mufinih je lažje, če vlijem mokre sestavine na suhe, pri drugih lažje zmešam, če vsujem suhe na mokre (odvisno, ali so notri koščki sadja, čokolada ali oreški).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Sladki greh