Živio!
Blabli, vse čestitke tudi od mene. Verjamem, da je bil šok zate ko si stopila na vago. Občudujem pa te, ker si zdržala tako dolgo ne da bi se tehtala. Če pomislim nase bi najraje vsak dan trikrat preverila če je že kaj manj kg, no vsaj na začetku diete sem bila tako neučakana, zdaj se tehtam enkrat tedensko.
Moram priznati, da ste mi vse, ki že poročate o uspehih 3MD za vzor. In vsaka vaša bilanca dokaz več , da sem na pravi poti.
Blabli verjamem, da se nam boš hitro javila s cilja.
Maychi, tudi jaz sem vas pogrešala. A žal tehnika včasih tudi zataji.
Kot sem že omenila včeraj, tudi meni vodni dan ni delal problemov. Danes pa se počutim enkratno in s ponosom lahko pogledam nazaj kajti za mano je 1/3 poti, ki sem jo preživela brez "pregreh". Upam, da bo tako lahko tudi do konca diete. No izvzamimo tistih 5 dni ovulacije, ki so mi povzročali malo težav. Vendar sem vzdržala, brez čokolade in to je najpomembnejše, ker vidim da je moja volja zelo močna. Kadar pa malo popusti, pa vem da ste tu vi, ki mi stojite ob strani.

Maychi, glede mlečnih izdelkov pa mislim takole. Mlečni izdelki kjer prevladujejo beljakovine spadajo pod beljakovine, tu je predvsem problem v siru, ker ima veliko % mlečne maščobe in kot tak naj bi spadal pod nevtralno živilo, torej je dovoljen. Vendar jaz ta tako imenovana "nevtralna živila " uživam res v majhnih količinah ali sploh ne, če je le mogoče se izogibam maščobam, razen na solati kjer uporabljam oljčno olje.
Priporočam ti, da poiščeš izdelke, ki vsebujejo manjši % m.m., naprimer sir VITA DAM ima samo 20% m.m., pazi tudi pri jogurtih in vsebnostmi sladkorja,...Dobro preglej kaj vsebuje izdelek in izberi najustreznejšega.
Sy, želim ti čim prejšnje okrevanje.
Lp, Rožica.

Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.