Zdravo Punce!
Prav prijetno vas je takole brat vsak dan za spodbudo.
Danes je moj 10. dan in počutim se odlično. Do sedaj ni bilo še nobene krize, mislim, da vem zakaj. Zato ker si enostavno ne dovolim, da bi naredila prekršek, ker vem, da bi s tem vse pokvarila. Zato ker nisem bila nikoli dovolj trmasta, da bi vztrajala do konca. Zdaj pa vem, da sem na pravi poti, kar mi daje dodatno spodbudo.Zdi se mi, da se mi izguba kg že malce pozna na hlačah, ki so mi bile prej prav fino ozke. Sedaj pa so moj cilj kavbojke, ki sem jih enkrat kupila na razprodaji in sem jih komaj zapela, sedaj pa jih sploh ne morem...tako, da bo zame d-day, ko jih bom spet lahko oblekla. Sem hruškaste postave, zato mi največji problem predstavlja kupovanje hlač, ki jih ponavadi ne spravim čez moje boke.
Ful sem vesela, da je kisla smetana nevtralno živilo, sem mislila, da jo lahko uporabljaš samo na proteinski dan? Torej že vem, kaj bom jutri jedla; mami je ravnokar prišla iz gob in mi prinesla slastne jurčke; testenine z gobovo-smetanovo omako. Mnam, mnjam...za večerjo pa home made tiramisu, ki ga naravnost obožujem. Zadnjič se mi ga ni dalo delati, pa sem ga kupila v slaščičarni...bljak, bil je iz neke maslene smetane in v njem ni blo ne sledu mascarponeja ( o.k. saj je drag, samo, če sladico ponujajo pod tem imenom...naj bo prava).
Od kar sem na dieti ( če se ji lahko sploh tako reče), oz. od kar sem spremenila način prehranjevanja sem bolj pozitivna, imam več energije. Pogrešam edino rekreacijo; večkrat tedensko grem na bližji hrib; zdaj pa prosti čas porabljam za zaključek diplome, ki jo pacam že pol leta. Oktobra pa obvezno na aerobiko; lansko leto sem celo jesen in zimo hodila 3-krat tedensko na aerobiko, kar se mi je poznalo na kondiciji in vzdrževanju kilogramov; dol pa ni šlo nič.
Lp pa vztrajajte punce...izplačalo se vam bo! Saj zato pa smo tukaj, da se spodbujamo, a ne?