Rožica -po končani dieti je zdaj sicer šele 17 dni, ampak nič nisem pridobila na kilaži, kljub pregreham, da pojem kako saldico po 20 uri. Pri posameznih obrokih še vedno ločijem posamezne skupine, čeprev sem zadnjič jedal (prvič) kabap, za večerjo pa sem si privoščila ržen kruh z maslom in medom pa skodelico mleka. Ampak povišanja kg ni bilo.Zjutraj pa striktno jem sadje in pijem kavo z mlekom - kakor tudi skozi vso dieto na vse dneve.
Po 90 dneh se zgleda res spremeni način prebave - recimo, pred dieto sem imela težave z zaprtjem (tudi do 4 dni), zdaj pa vsako jutro grem na WC. Je še kar pomembno, da ti potem hrana ne ostaja v črevesju in gnije, kar lahko povzroči kontra učinek - predela že sicer predelano in zgnito hrano.
V času diete se umirijo tudi vetrovi, če ste opazili. In to predvsem zaradi tega , ker se ne meša med sabo kisla prebava(B in sadje) ter bazična prebava(OH, Š, in sladko sadje).Ne pride do trenja.
Tisti obliži, ki jih omenjate za zmanjšan tek - koliko pa jih je v enem paketu, cena in delovanje? Čeprav se mi zdi , da je zavestna volja bolj uspešna kot razna pomagala, saj ne moreš imeti neskončno na sebi obližev kot pomoč pri samokonroli vnosa hrane, a ne?
Preveč govorim - pridne punce in fantje ste, ker ste si zadali en lep, dosegljiv in končno koristen cilj. Držim pesti in verjamem , da vam bo uspelo - če je meni, ni hudir, da vam ne bi . Res!
Sporočilo je spremenil(a) Čapa dne 17. sep 2004 08:41:42