Lep pozdrav po dooooooooooolgem času tudi od mene !
Med tem časom, ko me ni bilo , se je pa marsikaj spremenilo. Ne samo, da smo zasvojili pol Slovenije ali še več, ampak smo dobili tudi posebno mesto na forumu.To bo dežela samih suhih ,zdravih in fejst ljudi.Aja, na sončni strani Alp, seveda.
Torej ,februarja začela, z kar nekaj prilagajanji in pregreški končala konec maja, malo podaljšala( bolj kot ne neuspešno), shujšala 10 kg - super fajn !!! - (začela pri 106 po porodu) in se čez poletje zredila med 3 in 5 kg.
Skratka, nisem se držala navodil za po dieti in se mi je nekaj kg vrnilo. Zdaj bi seveda rada to malo popravila in se prepričala, da se da res shujšati za 25 kg. Zame bi bilo to idealno. Saj se ni problem držati potem, ko si enkrat notri, samo začeti je problem.Ponedeljki so nekakšne prelomnice, ampak potem vidiš, da je nekaj ostalo od nedelje in puščal pa res ne bomo......pa smo tam kot kante za smeti !!! Vidim, da so se nekateri lotili diete kar 1.septembra, tudi jaz sem si določila datum za takrat, pa ni in ni zlaufalo.Si moram spet dati en datum in se res zagreti, da začnem. Upam, da kmalu zberem korajžo.
No, lep konec tedna vam želim in se beremo !
LP Rmeli