Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

lep pozdrav Sobotni vodni dan sem preživela skoraj brez težav. Okidoki tudi jz ti čestitam, 20 kg je res veliko. Sama sem do sedaj izgubila dobrih 8 kg[slaba 2 meseca] in sem dokaj zadovolna, saj je bil moj cil približno tak.
Pozdravljeni! Oglaša se vam še ena novinka, ki jutri začenja z dieto . Hvaležna vam bom za vsako vzpodbudno besedo in nasvet, saj sem bolj "cagave" narave in mi bo kakršnakoli pomoč zelo dobrodošla . Želim vam lep večer!
SELENA, dobrodošla med nami, želim ti uspešen začetek novega načina prehranjevanja. Boš videla, tukaj ti vsak nudi podporo, ko jo rabi. Pozdrav, JamieO
Pozdravljena Selena med nami! Nič se bat, tudi tebi bo uspelo 100% , če le moreš pokukaj vsak dan na ta forum, kajti tukaj dobiš toliko podpore in odgovorov, da ni variante da ti ne bi uspelo. LP valči
Selena, nikar si danes ne premisli, vztrajaj z nami in prav gotovo ti ne bo žal. Dobrodošla. Na teh straneh, ne samo, da boš dobila vzpodbudo, ampak tudi super recepte in navdihe za to kar boš dala kateri dan v usta. Sissi, jaz imam zopet sadje. Ja, Okidoki, ni kaj, kapo dol pred tabo. Če si spravila dol teh 20, potem boš gotovo tudi teh 5. Mora pa biti to res OPAZNA razlika pri tebi (prej in sedaj). Tudi grešila si v tem vmesnem času verjetno zelo malo, če si pridelala nazaj samo 1 KG. Veliko dobre volje vse, čeprav je dan tako neprijazen. Sibila
SELENA,dobro došla med nami. Sibila res sem zelo mal grešila, še enkrat naj napišem da sem enkrat tedensko sadni dan sak ponedeljek sadje in voda. Sem bila operirana ginekološko in hormoni veš kol so me zredili,konfekcija 48 zdaj pa 40 - 42 in bi želela še malo shujšala.
Joj, Sibila, upam, da si bolj pridna kot jaz. Mene je ta vikend čisto zvilo. Že v soboto zjutraj sem imela napad na hladilnik. No, vsaj pravilne kombinacije živil sem se uspela držati (B dan). V nedeljo kot ponavadi hribi in spet preveč hrane, pa še napačna kombinacija. Ko sem prišla domov, se kar nisem mogla ustaviti. Včeraj sem se uspela držati OH kombinacije, bila zelo lačna. Danes pa imam spet sadni dan in ne vem, kako ga bom preživela. In taka kriza se mi zgodi po enem mesecu! Saj ne morem verjet. Selena, dobrodošla med nami in drži se nasvetov drugih, moj zgled je bolj slab. sissi
Sissi, nikar ne obupaj. Danes in naslednje dni bodi pridna pa se bo vseeno vse uravnalo. Saj nas je večina podobno grešila, vendar smo se skulirale in vrnile na pravo pot ter nadaljevale, kjer smo nehale. Nič še ni izgubljeno, samo kakšen Kg manj boš izgubila, kot si si zastavila (ali pa še to ne). Tudi jaz sem včeraj na OH dan preveč jedla, bom pa danes to popravila. Vendar ne bo lahko, ker sem že sedaj lačna, ko pa je tak turoben dan. Za malico si bom privoščila banano, ker je bolj nasitna. Sissi, veseli se jutrišnjega B dne, saj danes bo dan hitro minil. Zdrži. Sibila
Selena, pozdravljena seveda ti bo uspelo, le VELIKO podpore [in volje seveda] boš potrebovala, kar ti bo pa tule sigurno nudeno. Kako ti je šlo na prvi dan? Sissi res se ne sekiraj preveč, saj vsaka od nas greši... Važno je le, da se ne pozna na kg in cm. Ni še prepozno in če boš le malo pritisnila na gibanje se bodo "grehi" kar stopili. Mislim, da smo pravi vzor kar vse, saj [skoraj] vse malo grešimo in če bi se vse 1000000% držale diete bi se nam kar malo zmešalo. Grešit je treba[vendar malo, le toliko da ugotovimo da nismo popolne, da vsaka to kdaj pa kdaj naredi] Zdi se mi da če malo grešiš, se potem bolj primeš v roke in je uspeh še boljši. lep pozdrav
Lep pozdrav! Najprej naj se vam vsem zahvalim za tako lepo dobrodošlico, vidim, da sem resnično pristala na pravem kraju . Sem definitivno dobila potreben zagon:). Za mano je prvi zajtrk(ananas) in pa že tudi prvo kosilo(ribica na žaru, solata, košček črnega kruha). Zaenkrat je še vse pod kontrolo . Oglasim se še zvečer, da poročam kako mi je uspel prvi dan. Kljub dežju vam želim lep in uspešen dan!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti