Lepo jutro!
Ojej, včeraj ob 14.00 sem zadnjič pogledla na forum in sedaj je pet strani več! Meni je to izredno všeč, saj me tako že zjutraj spravite v dobro voljo.
Danes sem pa tako ali tako dobre volje! Ja, uspelo mi je preživeti vodni dan! Še sama ne morem verjeti! Vsem iz srca hvala za podporo!
Tisto včeraj z vročo vodo v kadi, je bila kar velika napaka, saj sem bila potem tako slaba, da sem komaj prišla v dnevno do sedežne, vendar se je slabotnost že čez uro umirila in sem lahko naprej funkcionirala čisto normlano. Spila sem približno 6 litrov vode in čaja.
Danes navsezgodaj je vaga pokazala še -1,5 kg, skupaj je tako v 29.dneh odpadlo 5,5 kg. No, ni ravno grozno veliko, a glede na moje praznične grehe je to super. In centimetri? Ja, tu pa se toliko pozna, da sem že ob 5.00 vriskala! Pas -10cm, boki -4cm in stegno -3cm! No, moj cilj na začetku je bil -10 kg in sedaj res verjamem, da ga bom dosegla, če ne celo presegla!
In sedaj sledi tako kot sem se zaobljubila pred nekaj dnevi: CIGARETI ADIJO! Če sem spozobna vzdržati en dan brez hrane, bom naslednje dni tudi brez cigaret! Tega si bolj želim kot izgube kilogramov.
Drage nove hujšarice: dobrodošle! Če bo vam ta forum vlil toliko volje kot meni ste na na poti uspešne izgube kilogramov!
Sedaj pa moram pričeti z delom. Kasneje se spet oglasim!
Uživajte!
Sabina