Vesele praznike!

tema je zalepljena

Praznični čas je tu – lučke gorijo, v kuhinji diši po cimetu, vanilji in praženih oreščkih, mize pa počasi dobivajo svečano podobo. 

Naj bo letošnji praznični meni predvsem tak, ki povezuje: da se kdo še malo dlje zadrži v kuhinji, da se kdo še malo prej usede za mizo – in da so trenutki skupaj glavna sestavina večera.

Želimo vam slastne, mirne in zdrave praznike in vse dobro v letu 2026!

Vaša ekipa kulinarika.net

Hvala za prijazno voščilo in hvala za vsa lepa znanstva in prijateljstva, ki mi jih je prinesel ta portal. Tudi ekipi kulinarika.net in vsem obiskovalcem te strani želim lepe praznike, pa zdravja in prijaznih ljudi

Ognjič

Tudi jaz se pridružujem voščilu. Vsem skupaj na Kulinariki in tudi tistim, ki še niso člani, pa jo redno obiskujejo, želim blagoslovljen in miren Božič.  V letu , ki prihaja, pa predvsem  zdravja, ,  miru. In vsega tistega, kar si sami želite , da se izpolni, predvsem pa , da ste v družbi svojih najdražjih in vseh, ki jih imate radi. 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti