Pozdravljeni!
Po nekaj preiskanih trgovinah
V naprej se vam najlepše zahvaljujem!
Lep pozdrav, Jure
Pozdravljeni!
Po nekaj preiskanih trgovinah
V naprej se vam najlepše zahvaljujem!
Lep pozdrav, Jure
Da se navezem kar sem. letos imam svoh rabarbaro, naredila mi je malo listov, sam cvet...tako da bi jo rada kupila, pa ne vem ali se jo sploh kje dobi pri nas. V Avstriji vem da je, samo trenutno ne grem na ta konec. Bi pa res rada kupila, ce kdo ve, morda se dobi tudi na kaki trznici, te bolj malo obiskujem.
Hvala za vsak nasvet,
Za svežo prezgodaj, zmrznjena - morda v Leclercu, samo ne prav verjetno (pri nas to ni ravno običajno)
| trac je napisal/a: |
|
Za svežo prezgodaj, zmrznjena - morda v Leclercu, samo ne prav verjetno (pri nas to ni ravno običajno) trac
|
Kako prezgodaj, po vrtovih vidim cvetoče grme rabarbare.
V vrtnarijah poglej. Se ne spomnim, kje sem jo videla, bom pogledala, ko se vrnem z morja. Tudi meni je letos čudno prezimila. Skoraj nič je ni.
Tudi moja ni nič odgnala. Bom vesela Trudi, če boš napisala kje bi se dobilo sadiko. Uživaj na morju!
Upam, da je bolj toplo kot na celini.
Nič ni toplo. Burja piha, je pa zrak in danes ni nič padalo. Je pa sprememba in že dolgi sprehodi naredijo svoje..Seveda mir in počitek... Po dopustu pa spet vrt...
Hvala,punce. Dve sadiki sem nasla v Gorici. Ampak bo trajalo, da bo iz njih marmelada. S kozarcki marmelade jagode-rabarbara sem cisto obnorela moje obdarovance in sem obljubila bis, ampak je nikjer ne najdem. Sprasevala sem za svezo rabarbaro. Te se nisem videla pri nas v prodaji. Ali zamrznjeno, tudi te nisem nikjer zasledila.
Mogoce bo rimljanka zagotovo vec vedela : kaj bi bil vzrok, da ima rabarbara letos samo cvet, lista pa skoraj nobenega?
Iz dest ali vec let starega grma sem letos dobila kake pol kg ![]()
Moja soseda mi je lani dala rabarbaro, ki je lepo delala, letos pa je pognal le en list.Letos je njena bujna in cveti. Počaka, da odcveti, potem pa cvetove poreže.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Tajski rdeči curry