19. okt 2016 10:31
Hm, to smo pa slabo prevedli oz napačen stavek smo prevajali. Hvala!
19. okt 2016 10:31
Hm, to smo pa slabo prevedli oz napačen stavek smo prevajali. Hvala!
19. okt 2016 13:28
Lahko prosim preskusite splošne zabeležke, če delajo, eni članici ne delajo pravi, pa ne morem ponoviti napake... hvala.
19. okt 2016 13:47
Moje splošne zabeležke so ok, vse se odziva, ko kliknem (pravkar preverila
)
19. okt 2016 13:59
"Zasebna sporočila" - hočem brisat nekaj pošte. Označim, grem dol na "izbriši", me vpraša, če res želim brisati, pritisnem OK in se mi prikaže spodnje:
Želena stran žal ne obstaja.
Administrator je že obveščen o napaki in jo bo skušal čimprej popraviti.
Prosimo da nadaljujete na portal.
Pozdravček!
19. okt 2016 14:38
katarinči: hvala
dragička: sem popravil. Sporočila ti je izbrisalo, samo skok ni delal.
19. okt 2016 17:07
![]()
19. okt 2016 18:32
Dragi Jernej, ni hrošček, ker mi vse dela, kot je treba, ampak imam samo pripombo na današnji album, ker je
, bi bilo dobro, če bi ga zamenjali s kakšnim lepim , ker ta pa ni ravno gledljiv.
19. okt 2016 20:00
Meni shramba mojih slikc tud ne dela, mater sem jezna sama nase..........Ma nč, bom napisala, kaj sem kuhala danes...........slikc pa do nadaljnega ne bo, v zgodovini mi čist nič ne odpre, čeprav sem že vse 100x osvežila........sej mi prikaže ene okvirčke, kaj se skriva v njih ne vidim.......pa da se nam čist blamirala, bom od zdaj naprej sam kakšen opis dala.........slikco naložim takrat, ko si jo bom lahko prej ogledala ![]()
![]()
19. okt 2016 20:05
| mopsika je napisal/a: |
|
|
Maaa neee nooo zdaj pa še tale šok, prav mi je kaj pa grem takoj gledat kaj si videla. Mopsika imaš prav, res je
.
19. okt 2016 20:52
Je ze urejeno, Jernej, najleša hvala, to je pa čisto druga pesem, pardon, foto-album.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Pad Thai s piščancem