Sedaj sem izklopila pc, pa spet priklopila..tako da imam, ampka samo napisano..brez slikice..ma ni važno.. bom pisala
in
za nov pc...če bo laptop pa sploh skačem do šofita ( stropa) ...![]()

Sedaj sem izklopila pc, pa spet priklopila..tako da imam, ampka samo napisano..brez slikice..ma ni važno.. bom pisala
in
za nov pc...če bo laptop pa sploh skačem do šofita ( stropa) ...![]()
jaz imam dokaj novi PC, pa vidim isto (se pravi nič slikic)![]()
ampak kot se je izkazalo, jih pa vseeno lahko vstavim v besedilo in se potem v tekstu vidijo (sem poskusila na amorčku in deluje)
Sonja
Pa sta se odjavili s Kulinarike, počistili zgodovino brskanja in se ponovno prijavili?
Bi znalo bit ![]()
lp
mzm
Super ![]()
![]()
![]()
![]()
, hvala Miklavžu, oz. Bojanu in uredništvu. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ti novi smeškoti so mi najbolj luštni, čeprav so vsi zelo super
, pa tudi novi novoletni voščilnici.
mopsika
![]()
lp
cervusLepo! ![]()
![]()
![]()
Vidva sta carja, Bojan in Jernej. Res je, kot pravi Ognjič, da nihče nima tako prisrčnih smeškov kot KulSlo![]()
Drugače pa jaz nove smeške vidim v IE ali v Mozilli, v Chromu pa ne.
In zdaj grem ... ![]()
![]()
![]()
Problem rešen: iz podatkov brskanja sem izbrisala predpomnjene slike in datoteke (samo brisanje piškotkov ni pomagalo).![]()
![]()
![]()
Blanchy
Prav lepi smeškoti, hvala!
Katrca11Všeč so mi, vsi ti novi dodani smeškoti,,,,,nisem še sprobala, če pri meni delujejo vsi....
Najmanj všeč mi je tisti, ki se ga največ ljudi veseli.... tisti, ki z macolo v roki zabijež žebljiček v neko glavico
, bo že držalo... utihni no, saj nočeš, da bi se to tebi zgodilo... bom stestirala, vse te lepe nove ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Njoki s šampinjoni in modrim sirom