Četica prazničnih košar

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

7. dec 2013 7:41

Gotovo je kdo od vas sodeloval tudi v akciji BOŽIČEK ZA EN DAN. Kako naprej od ČAKA NA POTRDITEV?

Včeraj smo izbrali enega otroka, čez 5 minut je napisalo, da ta otrok že ima svojega Božička. Izbrali smo drugega, zdaj pa pri obeh piše, da čaka na potrditev. Jaz ne morem narediti ničesar- ali torej čaka na potrditev z njihove strani, ali kako?

Navodila niso čisto jasna...

čoko

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

7. dec 2013 12:37

No takole.... Naša družinica se je pridružila kaciji ČETICA PRAZNIČNIH KOŠAR. Zaenkrat bomo obdarili dve družini z otroki (pri obeh družinah sta mamici samohranilki z otroci).

Več o akciji izveste na linku: https://www.facebook.com/groups/582043965176623/

 

Mi bomo pripravili košarici s praznično vsebino in ju tudi dostavili družinama.

 

Sedaj pa se obračam tudi na vas Kulinaričarke. Ker vem da v teh dneh veliko pečete in imate posebno veselje do praznične peke, vas sprašujem, če bi katera bila pripravljena odstopiti nekaj svojih prazničnih dobrot, ki bi jih lahko dodali v naši praznični košarici. Posebej bi prav prišla kakšna potica, pa tudi različni domači piškoti. Dobro bi bilo, da bi zraven zapiale recept (vsaj sestavine), če ima kakšen otrok slučajno alergijo, da bi poznali sestavine.

 

Če je katera pripravljena sodelovati z nami, naj mi piše na moj e-mail: janna.vp@hotmail.com ali me pokliče na GSM: 040/666-505, da se dogovorimo o prevzemu. Jaz sem iz Kranja, po dobrote lahko pridem tudi kam v okolico (recimo do Ljubljane), če pa imate možnost jih pripeljati do Kranja pa tudi dobrodošlo.

 

Skupaj lahko pričaramo lepše in slajše praznike tudi družinam v stiski!

 

Hvala vsem!

Jana z družinico

MissLady

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

7. dec 2013 15:54

MissLady, iz vsega srca Ti želim, da akcija doseže naša srca, da začutiš objem, stisk rok, ki so ti hvaležni, da sebi in družini pričaraš lepe praznike, da rečeš, to je tisto, kar želim... s ponosom v srcu govorim, to je tisto, kar nam da vrednost, vrednost človeka in njegovih dobrin

babka1951

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

8. dec 2013 18:36

Samo za vzpodpudo vsem, ki se še niste odločili sodelovati v naši Četici prazničnih košar. Evo ena slikca iz današnjega šopinga. Dve družinici z otroki bosta pred Božičem prejeli naše dobrote. Če ima kdo veselje in željo sodelovati, lepo vabljen!! Če pa bi kdo daroval samo eno malenkost (mogoče še en lonček Nutelle ali domačo potico) pa naj se mi javi in bomo dodali v naši dve košarici.

 

Ne mislite, da je vaš prispevek nepomemben!! Vsaka malenkost šteje!!

 



MissLady

Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 08.dec 2013 18:36

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti