zadnji izvodi naše kuharske knjige: 160 najboljših sladic zdaj samo 29,90 €

tema je zalepljena

Knjiga je super!

Gustin

Matr, knjiga je fajn, da veste! Najbolj sem se bala, da bo tisti nartabol fini, svetleči, gladki papir, ki se skomina ko pes. pa ni. Je čist v redu in lepa knjiga. Hvala, dedek Mraz!

lp

cervus

Jaz pa je še nisem dobila, tak da ne vem, kak zgleda! Se je pa že veselim vnaprej!

LP! Galja

danes dobila knjigo fajna je. 

majeron

Tudi jaz jo že imam.  Tašča jo je tudi že pregledala in je rekla, da je vredna vsakega eura. 

Tudi mene je prijazen fant poklical in ker me ni bilo doma, je knjigo po dogovoru pustil na bližnji bencinski črpalki (plačala sem že prej, preko Klika)

Knjiga je res super, odlična ideja tudi za darilo! 

tarinca

Se vidi, da sem še iz prejšnjega tisočletja! Držati, vohati, videti in slišati, čisti užitek!

Tudi z dostavo ni bilo problemov, vse tako, kot mora biti.

Dobro ste tole izpeljali, res.

lp

mzm

Tudi jaz sem jo danes dobila dostavljeno direktno v službo. Poleg vseh dobrih preverjenih receptov so tu še uporabni komentarji. Res super knjiga, Saša

Mir in dobro!

Juuuj, nestrpno jo čakam. Prelistala sem jo že pri prijateljici, ki si jo je kupila, danes pa vidim da jo dobim zastonj. Ulala.

Eno stvar sem opazila.. a lahko napišem? bitteschon ....

Ja seveda, kar povej ;-)

Jernej - administrator

Tudi jaz sem dobila svoj izvod (brezplačno, ker je v knjigi en moj recept) in je res fajn

Moji mami je bila tudi všeč. Bi ji jo podarila, a ona ne peče, tako da čakam na nadaljevanje, recimo 160 najboljših glavnih jedi

Katja D.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti