Kaj to folk vse pacari...

tema je zaklenjena

auachiuaua  

član od: 1.11.2006

sporočila: 261

20. avg 2012 22:15

666 je napisal/a:

moderator2 je napisal/a:

Če bi rad spet provociral, kot si takrat, saj dobro veš, s čim, razmisli, koliko to prispeva k bolj kvalitetni vsebini strani.

Neposredno sicer ne, morda pa vzpodudi koga k refleksiji... ? Konec koncev je le nastavil ogledalo.

 

Hvala kolega, ker razumeš moj namen. 

auachiuaua

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

20. avg 2012 22:32

Auachiuaua, a veš da sem te pogrešala?  Prav te dni sem razmišljala, kje neki si se izgubil? pa vdim, da si se izgubil v iskanju enega recepta? A lahko pomagam? Piši na zs, če  še potrebuješ pomoč.

 

Sicer se načeloma strinjam s tabo. Oziroma kot je napisala limnol. Če je torta sacher je torta sacher in se ve kaj so sestavine (z malinovo marmelado pač ni saherca...). Kot je tiramisu samo z mascarpone sirom in ne s skuto. Kar ne pomeni, da pecivo ni dobro, ni pa tiramisu. Sem za spoštovanje vsaj tistih znanih in originalnih receptov, ki so na splošno znani.

In tudi jaz sem alergična na tisto "najboljša omaka, torta, pica ...". Ali drugega še poskusili niso, ali pa ne priznavajo drugih okusov?

Pa domače kremšnite, boljše od blejskih? A res? Kaj pa če so meni blejske boljše??? Takole vehementno presojat - znak nepoznavanja kulinaričnih navad ali pa neizkušenost, mladost, prvi koraki v kuhinji - če je slednje, je še okej, vsi smo se enrkat začeli učiti.

 

<tako, pa sem se še jaz izkašljala.

 

 

 

 

 

 

mamamia

dari  

član od: 21.8.2004

sporočila: 1521

20. avg 2012 22:32

Nekako se strinjam z originalnim receptom.Pa zakaj, imam prijateljico, ki nikakor ne mora mimo tega, da vsakemu receptu, ki ga dobi nekaj ne spremeni..Ok, naj, ampak ona potem pametuje kako je z njeno spremembo vse boljše.No ne rečem, da ne bi kaj spremenil, ampak goveja juha , je goveja juha iz govedine in ne, brez...

Zato sem ,kar za ta sistem original in po moje...

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti