Vrtiček v stanovanju

Jaz tudi vem za nekaj, kar (ilegalno) precej uspešno gojijo v stanovanjih.

Vanja

Vanja, od vsega naštetega mu bo tvoj predlog najbolj sigurno uspeval v stanovanju  Sam da ne bomo na koncu še kulinaričarke tiste, ki se bomo morale zagovarjat pred črno uniformo 

OlivaB

goblinsly je napisal/a:

zeta: Je bilo to mišljeno resno ali kot hec ? Rabim namreč stvari ki ne rabijo veliko svetlobe ?

goblinsly

Prav to sem se vprašala tudi jaz, ko sem prebrala tvoje vprašanje. Na koncu sem si rekla, heca se, in ti temu primerno tudi svetovala. Nekaj zelišč na okenskih policah bo čisto dovolj, verjemi.

zeta

Hehe, goblinsly, ti res delujemo tako ?

Enkrat nas lahko na hitro, drugič se je treba pa kar močno potrudit !

lp

mzm

Nadaljujem tam, kjer je Vanjič nehala weeds oli-ti gandža

http://www.youtube.com/watch?v=Mz1XsG8r41c

Vendelina jr.

Uh, ste pa ve, malo starejše, kar dobro seznanjene z gojenjem

Še mnogo bolj, kot naša mularija

Bravo, treba je ostati mlad in in!

Mygrace

No, no, kako radi se hecate.

Vidim da sem se slabo izrazil. Bom pa takole rekel. Zelo bi bil zadovoljen, če bi v stanovanju lahko imel kakšen lonček z baziliko ali kakšno drugo začimbnico. Zdaj je treba le poiskati eno, ki bo uspevala notri.

goblinsly

Notri ti bo lepo uspevalo vse, kar boš izdatno osvetlil. Kar je dovolj dobro za travo, bo tudi za baziliko ali kakšno drugo začimbnico. Luči dobiš v vrtnih centrih.

nola
Pa ko boš kupoval luč, pazi, da jo boš plačeval z majhnimi neoznačenimi bankovci. lp, proxima

Aahhahahahhahah nola in proxima, crkujem od smeha http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2427

pa še po mrliških vežicah ne bo smrdelo ...

Saving Grace much?

saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti