13. apr 2012 8:46
Ajme, najboljši samostalnik ever sem naredila, ne zavedajoč se tega, Freud, javi se.![]()
13. apr 2012 8:46
Ajme, najboljši samostalnik ever sem naredila, ne zavedajoč se tega, Freud, javi se.![]()
13. apr 2012 9:01
mamamia, čisto res je, zelenjavni sokovi z dodatki grejo bolj gor po grlu kot dol
...saj bom hitro prešaltala na kaj drugega ![]()
Vsaka čast tistim, ki zmorejo takšno enolično hrano!
yulchiMygrace
sporočila: 6506
13. apr 2012 11:55
Mi imamo tudi enolično hrano, kaj čmo, ni dnarja...
Tko da razni tartufi, medi in kiviji ter suhe brusnice odpadejo. Imamo kar kruh pa puter pa marmelado pa mlek.
Tudi penine z jagodami si ne privoščimo. Smo pa neizmerno fovš vsem tistim, ki si to lahko privoščijo.
Tudi kaviarja nimamo. Imamo kaviar za reveže, iz šenkanih jajčevcev.
(bohvampožegni press) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13. apr 2012 13:33
Vanjin post bi komentirala samo s tem, da sem bila prepričana, da lahko pričakujem resnico s strani članov, in se mi je truth zdela samoumevna. Torej ne rabim še prosit zanjo, ali pač? Hm, res pa sem nerodno zapisala : pojasnila = komentar. Ok?
Pravnica 2
13. apr 2012 14:29
Dete drago, če ti takole slabo razumeš ostale stvari v življenju in v iusu, kot tole zafrkancijo tule....ajmebožesačuvaj.
Vendelina jr.
13. apr 2012 15:34
Zelo rad prebiram tole stran,tudi malo "trača" ob receptih. In ja,ajmebožesačuvaj Vendelina jr.se greš v vseh temah,kdo bo koga ali si že davno dokazala,da si naj naj in glavna. Tudi tebi mislim,da marskikaj ni čisto ok v življenju,glede na glavno besedo tukaj.Nekje pa mora priti človek do veljave,a ne?
Drugače pa pravnica,karkoli že iščeč,ti želim,da najdeš.
nickMax
13. apr 2012 15:38
Vandelina jr., tudi jaz sem že zafrkavam. Mislim, da je bil edini resn post 1. :))) Kar brez skrbi.
Ravno sem gledala slikice od Ledenke_ - peciva. Madonca, zelo dobro. Čestitam.
NickMax jaz tud tebi, srečno pot, mogoče se na njej še srečava:))
Pravnica 2
13. apr 2012 15:49
| Pravnica 2 je napisal/a: |
Vandelina jr., tudi jaz sem že zafrkavam. Mislim, da je bil edini resn post 1. :))) Kar brez skrbi.
|
Spet nič ne razumem.
Čigav 1. post? Moj? ![]()
Tud jaz razmišljam, če naj odprem forum o pitju velikih (za nekatere) količin espressa z mlekom za zajtrk. ![]()
Kaj pravite? ![]()
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 13. 2012 15:50
13. apr 2012 15:56
ne, moj. Pa btw: ne pijem kave z mlekom, ampak brez. Odpri, bomo videli kakšen bo efekt.
Pravnica 2
13. apr 2012 15:57
vanja, kako dobiš te hudičke?
Pravnica 2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Polnjene paprike